Mit dolgozhatnék 12 évesen?
Figyelt kérdés
Augusztus 6-án leszek 13 éves. És szeretnék keresni egy kis zsebpénzt! De nem ilyen kukoricaizélgetésre gondoltam meg szórólapozásra hanem valami normális dologra! Lécci segítsetek! Köszönöm!2009. jún. 13. 18:44
31/33 A kérdező kommentje:
Na hadd ne beszéljek csúnyán. Ne mondjátok meg nekem, hogy mit csináljak. Én csak feltettem egy kérdést, és lehetőleg olyan választ vártam, hogy leírsz egy normmális munkát és kész. Nem kell OFF-olni.Bezzeg ilyenn hülye felnőtt köcsögöknek tudtok válasolni minket 13 éveseket eg állatként kzeletek már marháérs emebnekkfnji fxvjk. vagyis marhára elegem vvan jrkhjgkiolo vk j rkjorjofkojjtoj
2009. nov. 8. 11:43
32/33 A kérdező kommentje:
Meg ki a szart érdekli hogy ki aza Regina??jó én kérdesztem de eleve kitrdekel hogy ő mit csinál????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????jkes5uiosréo9rpjkgi9opghoippi9ö4riö5i998öerooou8u7áo844öri9j88ötzözö8888888888884t5ip6z
2009. nov. 8. 11:44
33/33 anonim válasza:
Ezen csak röhögök kis csaj!! 12 évesen örülj ha tudsz szórólapot adni másoknak meg ilyen-olyan munkák de normálisat nem kapsz. Tudom hogy már 14 vagy de azért ilyeneket hallani..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!