Mit dolgozhatnék 12 évesen?
Képzeld tudom az írásjeleket csak gondolom írásjel nélkül is el lehet olvasni ha te nem tudod veled van a gond és ez az oldal nem arra van hogy kritizáld a másikat vagy akiknek ennyi IQ-ja van mint neked azok csak ezt tudják.
Regina
Képzeld tudom az írásjeleket csak gondoltam úgy is el lehet olvasni de mondjuk az ilyen hülyék mint te nem az írásjelek hiánya miatt tudják nehezen elolvasni hanem mert nem tudnak elég jól olvasni.
Regina
Túl azon, hogy 12 évesen még nem dolgozhatsz, nem tudom mi a nem normális a kukorica címerezésben vagy a szórólapozásban. Milyen munkára számítasz végzettség nélkül? Középiskolás koromban én végig ezeket nyomtam, hogy legyen pénzem koncertekre, bulikra. És egyáltalán nem nyávogtam miatta. Volt még olyan munkám is, hogy egy bank irattárában kellett polcokat szétcsavarozni, illetve függönyöket feltenni, lány létemre imádtam csinálni és a főnök is nagyon szeretett, azt mondta, jobb vagyok, mint a két fiú, akik mellettem dolgoztak. Kóstoltattam még joghurtot áruházban, na az speciel unalmas volt nagyon. De hát akinek pénz kell, az ne nyafogjon. Kukoricát nem voltam címerezni, de nagyon szerettem volna. Nálunk a luxus meló az volt, hogy lehetett menni a sörgyárba rekeszeket pakolni, na oda én nem jutottam be sajnos.
De azt tudom mondani, hogy akinek büdös a fizikai munka, az ne akarjon dolgozni addig, amíg nem lesz diplomája vagy minimum érettségije, és akkor se vegye biztosra, hogy kap légkondis irodában munkát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!