Hol dolgozhatnék 15 évesen?
15F vagyok és kéne több pénz.
Vagy olyan hely ahol pénzből több pénzt tudnék nyerni vagy tőzsde?
Diákmunkából nem csak 16-tól lehet?
Ha nem akkor ott mit dolgozzak?
15 évesen is lehet. Most vizsgáztam ebből a hülyeségből ügyintéző titkárin a munkajogi tételek egyike volt.
Szórólapozás szerintem mehet.
Szülői hozzájárulással 15-től lehet,legalábbis néhány éve még úgy volt.
Ott egyébként sokféle munka van, ez attól is függhet, hogy BP-n vagy vidéken keresed-e. Általában BP-n jobban megfizetnek, mint vidéken és a melók is jobbak. Úgy működik a dolog, hogy bemész, bejelentkezel a szövetkezethez és nyílvántartásba vesznek. Jobb esetben azonnal kapsz munkát, rosszabban később hívnak telefonon, ilyenkor érdemesebb több szövetkezetet is felkeresni. Általában eleinte az úgy mond rosszabb melókat osztják rád (szórólapozás, árupakolás, címkézés, vidéken mezőgazdasági munkák), de ha ezeken beválsz később egész jó melókat kaphatsz (irodai, telefonos stb.)
Amugy, ha eszes vagy. Akkor szomszedoknak segitesz a kertben, vagy barmifele munkaban. Ha sok van, akkor lehet sok zsetonod hosszutavon: Holapatolas, es funyiras!
Ha olcson teszed es tobb van, akkor megeri mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!