Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 17 évesen mit dolgozhatnék...

17 évesen mit dolgozhatnék nyáron hogy ne unatkozzak itthon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 15. 10:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam regisztrálva van egy diákszövetkezethez, és mindig van melója, Ő is 17 éves.Alkatrészgyárban dobozolni, műanyaggyárban raktározni, de volt már fatelepen pakolgatni, kérdőívezni, és mindig van ott barát, így elhülyülnek, szeret menni egyszóval.Egységes órabért kapnak mindenhol, a fizu megjön időben.
2011. máj. 15. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Amit találsz. Sajnos nem úgy megy, hogy te válogathatsz a munkák közül (legalább is a legtöbb városban), hanem örülsz, ha legalább egy valamit találsz. Iskolaszövetkezeteknél érdemes regisztrálni, akkor talán adódnak alkalmi munkáid, pl. Meló-Diák, Fürge Diák, meg hasonlók vannak. Mondjuk ez függ attól is, hogy melyik városban laksz, mert pl. nálunk (Pécs) maximum szórólapozni lehet menni 1-2 alkalommal, meg forgalmat számlálni, esetleg címerezni, de én még olyan nyári munkával nem találkoztam itt, ami folyamatos, 1-2-3 hónapi munkát jelentene.
2011. máj. 15. 12:25
 3/3 Bence87 ***** válasza:
Pedig a diákszövetkezetnek az az érdeke, hogy adott diák egy hónapon belül és egy éven belül is minél többet dolgozzon. Ugyanis ha már 1 napot dolgoztál náluk, nekik akkor is ki kell fizetni a bérszámfejtést, illetve el kell menned üzemorvoshoz, nekik az is egyszeri fix költség.
2011. máj. 15. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!