Hogyan dolgozhatnék Apple boltban?
Figyelt kérdés
Van egy érettségim, és Apple boltban szeretnék dolgozni. Mi kell hozzá?2011. márc. 3. 19:10
2/8 anonim válasza:
Jujj utolsó:D ez üt xDD
amúgy meg nem ment kicsit rossz kategóriába?
vagy azért akarsz ott dolgozni,mert összevesztél vmelyik családtagoddal?xD
3/8 A kérdező kommentje:
hát ez vicces..:D nemtudom én nem irtam semmi kategóriát és lehet magától tette be ide!
2011. márc. 3. 19:18
4/8 anonim válasza:
hát egy leadói végzettség nem árt, megy egy kis műszaki ismeret sem szerintem.
Gondolom nem zöldség-gyümölcs boltban szeretnél, hanem ahol almafónokat árusítanak.
5/8 A kérdező kommentje:
Mert hallottam hogy van valami vizsga erre vagy mi de pontosan nemtudom... előre látom hogy jönnek a vicces emberek ugyhogy NEM, NEM A GYÜMÖLCS ELADÁSÁRA gondolok! :D
2011. márc. 3. 19:23
6/8 anonim válasza:
Én a helyedben először megnézném a honlapon, írnak-e róla valamit. Ha nem, vagy biztosabbra akarok menni, akkor normálisan felöltözve bemennék az egyik Apple Store-ba, és megkérdezném.
7/8 anonim válasza:
szerintem térj át a Peach re =) az finomabb :D
8/8 anonim válasza:
Vannak ismert szórakozóhelyek, ahova az Apple fanok járnak :) És nem az alma köti őket össze :) De csak viccelek, nem akarok ám senkit megbántani. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!