Mit csináljak? Nagyon elvagyok keseredve.
Na szóval..van egy barátnőm akivel már oviba legjobb barátnők voltunk és elsőben csináltunk egy olyan fogadalmat h ha valamelyikünknek tetszik egy fiú akkor nem száll rá a másik fél.. ez a legjobb barátnős dolognak első osztály első hetében vége lett mert van egy fiú az osztályban akivel a barátnőm már akkor jóba lett és legjobb barátok lettek.(a fiúval.) nekem nagyon tetszik az a fiú és ezt a barátnőm tudja is de ő le sem sz*rja az érzéseimet és mindig azzal a fiúval van.eddig nem is foglalkoztam vele mert azt hittem h nincs köztük semmi.de ma kimentünk egy pár osztáytársammal a közeli parkba.és hát..barátnőm és a 'legjobb barátja' ott ültek a padon és smároltak.Én elszaladtam és azóta sírok..:'( most mit csináljak??:((
15/L
tudod van egy olyan mondás hgy csak az foglalt akit megveküdtek vagg aki már megfegkette!
ha még nem qrtak akkor még nincs baj nyomulj be közéjük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!