Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak? Nagyon elvagyok...

Mit csináljak? Nagyon elvagyok keseredve.

Figyelt kérdés

Na szóval..van egy barátnőm akivel már oviba legjobb barátnők voltunk és elsőben csináltunk egy olyan fogadalmat h ha valamelyikünknek tetszik egy fiú akkor nem száll rá a másik fél.. ez a legjobb barátnős dolognak első osztály első hetében vége lett mert van egy fiú az osztályban akivel a barátnőm már akkor jóba lett és legjobb barátok lettek.(a fiúval.) nekem nagyon tetszik az a fiú és ezt a barátnőm tudja is de ő le sem sz*rja az érzéseimet és mindig azzal a fiúval van.eddig nem is foglalkoztam vele mert azt hittem h nincs köztük semmi.de ma kimentünk egy pár osztáytársammal a közeli parkba.és hát..barátnőm és a 'legjobb barátja' ott ültek a padon és smároltak.Én elszaladtam és azóta sírok..:'( most mit csináljak??:((

15/L

2012. márc. 18. 19:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

tudod van egy olyan mondás hgy csak az foglalt akit megveküdtek vagg aki már megfegkette!

ha még nem qrtak akkor még nincs baj nyomulj be közéjük

2012. márc. 23. 19:53
 12/15 anonim válasza:
Betegség....ilyenen görcsölni....-.-"
2012. márc. 24. 15:54
 13/15 A kérdező kommentje:
uristen.
2012. márc. 24. 22:06
 14/15 anonim válasza:
Tessék? Szólítottál?
2012. ápr. 24. 23:52
 15/15 A kérdező kommentje:
xddddddd
2012. ápr. 25. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!