Na szóval..van egy barátnőm akivel már oviba legjobb barátnők voltunk és elsőben csináltunk egy olyan fogadalmat h ha valamelyikünknek tetszik egy fiú akkor nem száll rá a másik fél.. ez a legjobb barátnős dolognak első osztály első hetében vége lett mert van egy fiú az osztályban akivel a barátnőm már akkor jóba lett és legjobb barátok lettek.(a fiúval.) nekem nagyon tetszik az a fiú és ezt a barátnőm tudja is de ő le sem sz*rja az érzéseimet és mindig azzal a fiúval van.eddig nem is foglalkoztam vele mert azt hittem h nincs köztük semmi.de ma kimentünk egy pár osztáytársammal a közeli parkba.és hát..barátnőm és a 'legjobb barátja' ott ültek a padon és smároltak.Én elszaladtam és azóta sírok..:'( most mit csináljak??:((
Tehát Neked kell mást keresni,így állt a megállapodás.
2012. márc. 18. 19:53
2/15 anonim válasza:
Nem értem, mi a baj. Megismerkedtek, aztán te is megismerted a srácot, aztán ők összejöttek.
Te ugyanúgy nem vagy tekintettel az ő érzéseire, mint ő a tieidre....
2012. márc. 18. 19:56
3/15 A kérdező kommentje:
ő nem mondta h neki tetszik..sőt! ma írtam neki facebookon h ezt miért csinálta és azt mondta h neki nem tetszik és csak legjobb barátok.:(
2012. márc. 18. 19:57
4/15 anonim válasza:
Figyi a fiúk jönnek mennek, de barátnők csak olyan igazik nem sok van az életben. Nem érdemes egy srác miatt összeveszni. Most rossz érzés, de lehet hogy tényleg nincs is köztük semmi komoly, csak kipróbálták milyen lenne smárolni, vagy lehet a srác kérte hogy tanítsa meg csókolni. Legyél kicsit megértőbb a barátnőddel, most nem könnyű, de később ő fog neked jönni eggyel, ha most nem vágod ezt a fejéhez.
2012. márc. 18. 20:02
5/15 A kérdező kommentje:
előbb írtam egy másik barátnőmnek aki ott maradt a csók után/közben és azt mondta h idézem 'szerintem nem csak egy baráti csók volt mármint..utána ott ölelkeztek meg nem csak egyszer smároltak.' egyszerűen nem tudom abbahagyni a sírást..:'( és az kivan zárva h csókolózni tanította..volt már barátnője a fiúnak.ő a legmenőbb és leghelyesebb fiú a suliban..:((
2012. márc. 18. 20:06
6/15 anonim válasza:
Szerintem ideje felnőnöd. Ha ezt a fiút te érdekelnéd, akkor nem a barátnődel, hanem veled csókolózna a padon. Ha a barátnődet érdekelnék az érzéseid, akkor a hátad mögött nem kavarna ezzel a fiúval.
Lépj túl rajta, keress olyan fiút, akit komolyan érdekelsz, és keress olyan barátnőt, aki nem vesz semmibe.
Amúgy komoly barátságok soha nem buknak meg a pasi-ügyeken.
2012. márc. 18. 22:36
7/15 anonim válasza:
hülyén állapodtatok meg.. ilyenkor nem lemondania kell az egyik lánynak hanem hagyni a fiút választani, így azé lesz afiú aki kell a fiúnak, ez a legalapabb és legnormálisabb megoldás
2012. márc. 18. 22:50
8/15 A kérdező kommentje:
:(
2012. márc. 20. 15:56
9/15 anonim válasza:
Hát ez tényleg nem volt jó megállapodás...:-(( Sajna az érzéseknek nem lehet parancsolni,bármennyire is akarja az ember..még ha tudja is h a legjobb barátnőjének tetszik is a srác.Egyébként gondolom a vonzalom nem egyoldalú,hisz a csókból ítélve bejönnek egymásnak.Azért mondja neked,hogy csak barátok,mert nem akar megbántani..-gondolom én...Sajnos el kell fogadnod,hogy ez van és próbálj meg találni ki mást,..nehéz lesz..De lesznek még nagyobb csalódások is az életben..Egy barátság meg többet ér mint egy fiú...
2012. márc. 23. 12:14
10/15 A kérdező kommentje:
napról napra egyre rosszabb őket csókolózni látni..:'(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!