Nagyon hulyék néznék ki és inkább ne is menjek?
Ne felj szerintem nem lesz gond.
Ismerek egy csajt 16 eves es neki is k.b. anyira szoros a karja mint nekem
17/f
Ha betöltötted a 14-et, korlátozottan cselekvőképes korú vagy, ezért elmehetsz egyedül az orvoshoz, és megkérdezheted a véleményét. Köti az orvosi titoktartás, ha megkéred, annyit sem mondhat a szüleidnek, hogy ott jártál.
Tényleg ki kellene zárni a hormonális problémákat. Nem fog ránézésre gyógyszert adni, hanem vérvizsgálatokkal ellenőrzi a szervezetedben a hormonszinteket, és ha szükséges, akkor javasol valamilyen kezelést. Valószínűleg nem is ő kezelne, hanem endokrinológus szakorvoshoz irányítana. Nem azért, mert túl szőrös vagy, hanem mert ez esetleg egy kóros állapot tünete. Attól még, hogy a testvéred is ilyen, nem biztos, hogy mindkettőtökkel minden rendben van.
Persze ha ilyen komolyra fordulna a dolog mégis be kéne avatnod a szüleidet...
A melledet ne borotváld!!!!!!!!!
Azt tényleg nagyon nem szabad, inkább egyenként csipesszel szed ki, mégha körülményes is.
Szerintem is kérdezz meg más véleményt, mert ekkora mértékű szőrösödés nem természetes, akkor sem ha tesódnak is így van.
Írták, hogy méreg a hormon tartalmú gyógyszer, igen az, de valakinek gyógyszer.
kozmetikus mecsinálja amúgy, a melledet sem ciki(!), de szerintem azt nem ajánlaná ő sem,a hátát sok férfi (szerintem nő is) is gyantáztatja, úgyhogy simán lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!