Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon hulyék néznék ki és...

Nagyon hulyék néznék ki és inkább ne is menjek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az a gondom,hogy szeretnék nyárok strandra menni,de szégyellem magam bikiniben,mert szoros vagyok mindenutt,a hasam a kezeim,a hátam,és arra gondoltam,hogy felsorészre felvennék valamit,hogy nem látszodjanak a szorszálaim,de félek hogy hulyén fogok kinézni.szerintetek?
2012. márc. 18. 14:54
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
100%
Vegyél fel valami dögösebb egyrészest, és maximum a vègtagokat borotváld le. Azért legyen szexi a fürdőrucid, mert ahol nem lesz kint a szőrösebb rèsz, ott legyen valami bujaság! Sok sikert! 16/l
2012. márc. 18. 14:59
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az, hogy nagyon szoros vagy? Nem tulzol kicsit? Olyan szoros vagy, mint egy felnott ferfiember? Mert akkor szortelenitest javasolok. Ha meg csak szimplan latszik, hogy pihes akarod, meg hatad, az nem gaz. Tudom, most az a divat, hogy ne legyen sehol se szor, de szerintem mar tulzas, hogy a lanyok a karjukat is szortelenitik.
2012. márc. 18. 14:59
 3/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, rám még soha nem néztek furcsán, én is mindig veszek fel egy pólót. Sajnos muszáj, mert hiába imádom a vizet, 5 perc alatt leégek, bármilyen krémmel kenem be magam.

21/L

2012. márc. 18. 15:00
 4/35 anonim ***** válasza:
67%
Nehogy azt csinald, amit az elso valaszolo mond: "borotvald le" az csak meg jobban megerositene a szorzetedet. Inkabb epillalas vagy gyanta.
2012. márc. 18. 15:01
 5/35 A kérdező kommentje:
anyám nem engedi,hogy leszedjem,mert aztmondta neki az orvosom,hogy nem szabad,vagy mi.én nem voltam ott,de anyám ezt mondta,és a kezemen nagyon látszik,mert sotét és nagyon sok,a hasamon nem annira,mint a kezemen,de az is látszik.
2012. márc. 18. 15:05
 6/35 anonim ***** válasza:
74%

En soha nem tiltanam meg a gyerekemnek, milyen dolog mar. Az en szuleim is tiltottak, 18 eves voltam, mikor ugy dontottem, hogy elmegyek a boltba, megveszem a cuccot es megcsinalom, aztan eszreveszik, amikor eszreveszik. Eloszor obegattak erte, aztan beletorodtek. Nincs olyan, hogy orvos ilyet mond, hogy nem szabad. Ezt csak kitalalta anyukad.

Te is tedd azt, amit en. Ha mar megcsinaltad, mit fognak csinalni? Visszaragasztjak a szorod?:D A te tested, es mar vagy annyira nagy, hogy megnezzenek a fiuk, es tenyleg ciki, ha szoros vagy, meg kirohognek.

Eloszor probalj meg leulni veluk es megbeszelni, aztan ha nem engedik, akkor lepj.

2012. márc. 18. 15:12
 7/35 anonim ***** válasza:
74%

Én 15 éves vagyok és szőrtelenítem magam.

Hónalj,láb,kéz és bikinivonal.

A hónaljamat azért is,mert nagyon sokat mozgok és ha leizzadok (használok dezodort) akkor sokkal kellemetlenebb..

Kezdetbe kozmetikus csinálta olyan 2 havonta..de már magamtól szedem le vagy esetleg anya. Így érzem jól magam.

Ha nagyon zavar beszélj anyuddal,hogy menjetek el kozmetikushoz és beszéljen vele.

2012. márc. 18. 15:16
 8/35 A kérdező kommentje:
márelmondtam anyuméknak,de csak azt tudják mondani,hogy én ilyen vagyok.
2012. márc. 18. 15:17
 9/35 anonim ***** válasza:
2012. márc. 18. 15:56
 10/35 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ne vegyél fel semmit, mert akkor hülyén barnulsz le. Szerintem nem gáz mert természetes. Utálom ha valakit emiatt néznek le. Egyébként engem is lenéztek mert nagyon szőrös volt a lábam is ( 10-11 évesen) végül 12 évesen leborotváltam a lábam meg a hónaljam és akkor azért voltam én a ribanc. Ez van az ilyenekkel nem kell foglalkozni. Ne vegyél fel semmit és szard le hogy mit gondolnak mások ha pasizni akarsz akkor annál jobb mert az a pasi aki így beléd szeret akkor az tényleg szeret. :)
2012. márc. 18. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!