Nagyon hulyék néznék ki és inkább ne is menjek?
Nem hiszem, rám még soha nem néztek furcsán, én is mindig veszek fel egy pólót. Sajnos muszáj, mert hiába imádom a vizet, 5 perc alatt leégek, bármilyen krémmel kenem be magam.
21/L
En soha nem tiltanam meg a gyerekemnek, milyen dolog mar. Az en szuleim is tiltottak, 18 eves voltam, mikor ugy dontottem, hogy elmegyek a boltba, megveszem a cuccot es megcsinalom, aztan eszreveszik, amikor eszreveszik. Eloszor obegattak erte, aztan beletorodtek. Nincs olyan, hogy orvos ilyet mond, hogy nem szabad. Ezt csak kitalalta anyukad.
Te is tedd azt, amit en. Ha mar megcsinaltad, mit fognak csinalni? Visszaragasztjak a szorod?:D A te tested, es mar vagy annyira nagy, hogy megnezzenek a fiuk, es tenyleg ciki, ha szoros vagy, meg kirohognek.
Eloszor probalj meg leulni veluk es megbeszelni, aztan ha nem engedik, akkor lepj.
Én 15 éves vagyok és szőrtelenítem magam.
Hónalj,láb,kéz és bikinivonal.
A hónaljamat azért is,mert nagyon sokat mozgok és ha leizzadok (használok dezodort) akkor sokkal kellemetlenebb..
Kezdetbe kozmetikus csinálta olyan 2 havonta..de már magamtól szedem le vagy esetleg anya. Így érzem jól magam.
Ha nagyon zavar beszélj anyuddal,hogy menjetek el kozmetikushoz és beszéljen vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!