Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon hulyék néznék ki és...

Nagyon hulyék néznék ki és inkább ne is menjek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az a gondom,hogy szeretnék nyárok strandra menni,de szégyellem magam bikiniben,mert szoros vagyok mindenutt,a hasam a kezeim,a hátam,és arra gondoltam,hogy felsorészre felvennék valamit,hogy nem látszodjanak a szorszálaim,de félek hogy hulyén fogok kinézni.szerintetek?
2012. márc. 18. 14:54
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
most már azt sem tudom,hogy mit használjak.
2012. ápr. 14. 21:07
 22/35 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom régen írtad a kérdést, de hátha figyeled még. Először is TE egyedül menj el orvoshoz és kérdezd meg, hogy miért vagy szőrös, mi a teendő ilyenkor. Valószínűleg valami hormonális probléma lesz az oka, ami lehet, hogy a kamaszkorral együtt elmúlik, de (nem ijesztgetésből) lehet, hogy nem. Ettől függetlenül szerintem szőrtelenítheted, de tényleg jobb az orvost megkérdezni. Én nem vonom kétségbe anyukád őszinteségét, de tényleg jobb, ha te magad jársz utána a dolognak. 16L
2012. ápr. 14. 22:37
 23/35 anonim ***** válasza:

Szia!

Én pont így vagyok ,de fiúban. Én inkább nem megyek, meg főleg azért sem mert sokan ismernek.

2012. ápr. 15. 12:46
 24/35 A kérdező kommentje:
a tesom is ilyen és o is lány,de nála nem mult el,pedig nem kamasz már
2012. ápr. 15. 13:03
 25/35 anonim ***** válasza:
Akkor is menj el vele te orvoshoz, lehet ad rá valami gyógyszert. Egyébként meg szerintem simán szőrtelenítheted. Ajánlom a gyantát és az epilátort, mert tapasztalatom (gyorsan nővő, erős szőröm van, főleg a lábamon és a bikini vonalon), hogy a krémek és a borotvák lósz*rt sem érnek.
2012. ápr. 15. 18:05
 26/35 anonim ***** válasza:

Szerintem tök fölösleges orvoshoz menned, mert ha a tesódnak is ilyen, akkor ez nem hormon probléma, hanem genetikailag ilyenek vagytok. Tehát hiába szednél valami bitang erős hormontartalmú gyógyszert, szerencsére ezeket a mérgeket csak receptre kapni. Mert nagyon veszélyesek. Megdöbbentett, hogy valaki ezt ajánlotta a problémádra...

Vannak szőrösebb és kevésbé szőrös emberek. Ez nem is csak a hajszíntől függ. Én pl. szőke vagyok, de az alkaromon nagyon hosszú a szőröm, ami ugyan világos, de tényleg tök hosszú. Vagy elmegyek vele kozmetikushoz, vagy magam epilálom. Ennyi. Gond megoldva.

Én elhiszem, hogy nem dramatizálod túl a helyzetet. De ez ma már nem akkora probléma. Nagyon sokféle szőrtelenítő eljárás létezik. Szerintem menj el egy kozmetikushoz, aztán ha jól megfigyelted hogyan csinálja, később otthon magad is gyantázhatod vagy epilálhatod. Van olyan testrész, amire szőrtelenítő krémet használnék. Valamire meg jó a borotva. Tapasztald ki, neked melyik válik be.

Nem kell otthon kuksolni, amíg mások strandolnak, vagy tetőtől talpig ruhába burkolózni a 40 fokban, mert az nem megoldás. Fel lehet erre készülni. Nem kell mindenhol csupasznak lenni, ez ne legyen elvárás magaddal szemben. De most már vagy annyi idős, hogy szőrteleníts, ha szőrös vagy, és zavar.

2012. ápr. 15. 22:08
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Na figyi! Én is jetilány vagyok. :) A következőket ajánlom: a lábadat, hónaljadat már amúgy is szőrteleníted, jól is teszed. Ezeket lehet borotválni, epilálni,szőrtelenítő krémet használni, gyantázni is. Az utóbbihoz kell egy kis rutin, de bele lehet jönni.

A kezemet én gyantázom, bizonyos időközönként. Főleg inkább nyáron. Már évek óta így teszek, semmivel sem erősebb rajta a szőr, mint a gyantázás előtt. Ehhez jók azok a gyantacsíkok, amiket készen lehet kapni az üzletekben, pl dm, Rossmann. A tested többi részén (hát, has, stb), hasznos a barnulás. Ha a bőröd barnább nem olyan feltűnő a szőr, és a nap kicsit ki is szívja a szőrt.

Azt meg, hogy a karodat legyantázod, nem kell nagydobra verni. Csináld meg és kész. Lehet, hogy a szüleidnek fel sem fog tűnni. Gondolom nem ellenőrzik minden nap, hogy megvan-e még a szőröd.

Egyébként a szüleid hozzáállása kicsit fura. Az én anyukám saját kezűleg gyantázta le a lábamat, amikor 13 éves voltam és mondtam, hogy most már zavar a szőrös lábam. Nem csinált belőle ügyet, inkább segített.

2012. máj. 13. 18:28
 28/35 A kérdező kommentje:
nekem anyám mondta már 11 évesen,hogy szortelenítsek,soval csak a karomon,a hasamon és a hátamon nem igazán engedi,de beszéltem vele és az mondta tobb orvost is megkérdezett,és azt mondták neki,hogy nem ajánlott,de aztmondta beszél egy kozmeetikussal,hogy mit csináljunk,aamugy én nagyon fehér vagyok,és nem igazán tudok barnulni,de sztem anyám csak a karomon fogja megengendi,és ettol egy kicsit félek,mert a hasam elég szoros,ezért is gondoltam valami felsore,viszont félek,hulyének néznek majd
2012. máj. 13. 18:54
 29/35 anonim ***** válasza:
gyantásztad le a lábadat, a bikini vonalad, vagy a karodat ha muszáj. idővel a gyantázásal ritkul a ször .
2012. máj. 13. 20:01
 30/35 anonim ***** válasza:
sok embert gyantáztat, kozmetikussal csináltasd meg.
2012. máj. 13. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!