Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nagyon hulyék néznék ki és...

Nagyon hulyék néznék ki és inkább ne is menjek?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és az a gondom,hogy szeretnék nyárok strandra menni,de szégyellem magam bikiniben,mert szoros vagyok mindenutt,a hasam a kezeim,a hátam,és arra gondoltam,hogy felsorészre felvennék valamit,hogy nem látszodjanak a szorszálaim,de félek hogy hulyén fogok kinézni.szerintetek?
2012. márc. 18. 14:54
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
egyberészes fürdőruha, kar, láb -> gyanta, ha borotválod akkor 2 hét után úgy fogsz kinézni mint egy férfi
2012. márc. 18. 19:14
 12/35 anonim ***** válasza:
100%
Epilátorral próbáld meg a lábaidat és a bikinivonalnál szőrteleníteni. Először fájni fog, de még mindig jobb módszer, mint a borotva.
2012. márc. 18. 21:19
 13/35 A kérdező kommentje:
a lábamat epilálom,a hónaljamat és bikinivonalat pedig borotválom már egy jo pár éve azzal nincs gond,ezért is szeretnék csak valamit felso részre a lábaimat nem takarnám el.és az egyrészes furdoruha pedig nem meg oldás,mert a kezeim akkor is kilátszanak.
2012. márc. 19. 15:06
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem. Ha már a bikinivonalad,lábad és hónaljad szőrteleníted akkor a kezedet miért nem lehet?

Nem látom a logikát.

2012. márc. 19. 15:26
 15/35 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem akarlak lázítani a szüleid ellen, de ezt annyira nem értem! Mi az, hogy nem engedik?! Én amolyan "őszibarack" típusú lány vagyok, szőke haj, szőke pihe, én annak nevezem, de a karomon irtó hosszú. Nagyon nem szeretem. Nekem anno azt mondta anyukám, hogy az nem is olyan durva, szerinte nem kell ott szőrteleníteni. De az az ő véleménye, ez meg az én testem, és nekem komplexusaim voltak emiatt. Úgyhogy szőrtelenítem. Nem érdekel anyukám véleménye. Neki nem ilyen a karja, persze, mert ezt apukámtól örököltem :-)) Vagy gyantáztatom, vagy magam epilálom. A combomon is van szőr (pihe), de ott rövidebb, azt nem is piszkálom, az nem zavar. Nem vagyok fehérnemű modell, hogy csupasz csiga legyek.

Ki is szőkíttetheted, és akkor nem olyan feltűnő. Illetve a hátadról, hasadról szőrtelenítő krémmel is leszedetheted. Gyantázás, epilálás ezeken a területeken szerintem olyan lehet, mint egy kínzás. A borotválás meg azért nem jó, mert ugyan meg nem erősödik, de mindenhol borostás leszel, az is elég kellemetlen tud lenni. Tedd meg azt, amitől jobban érzed magad - a józan ész keretei között. Sok sikert!

2012. ápr. 6. 18:29
 16/35 anonim ***** válasza:
45%
14 évesen nem lehet még olyan durva a helyzet :) Szerintem csak fehér pihéid vannak, amit te hű de szőrösnek látsz (tudom, én is így voltam vele). De ha te jobban érzed magad tőle, akkor nyugodtan fölvehetsz egy pólót, nem lesz belőle baj.
2012. ápr. 7. 16:29
 17/35 A kérdező kommentje:
egyáltalán enm piha és még csak nem is fehér én jobban tudom és nem látom rosszabnak olyannal látom amilyen,mindenki mondja,hogy nagyon szoros a karom,még anyám is elismerte,szoval ne hidd,hogy hazudok,vagy rosszabnak látom!!!
2012. ápr. 7. 17:11
 18/35 anonim ***** válasza:

Ez nem csak fürdőruha probléma. Voltál ezzel dokinál? Érdemes lenne egy orvos véleményét kikérni, hogy mennyire vagy etxrán szőrös, mert ugye ez utalhat hormon problémára is...

Hosszúujjút csak nem veszel a strandon??? Szőkíttetés is megoldás, sokaknak javasolják karra!

2012. ápr. 7. 22:27
 19/35 A kérdező kommentje:
anya volt ezzel orvosomhoz,de én nem voltam ot,de amugy sztem tudja,hogy milyen a karom,de semmit sem szolt arra.meg egyser megkérdezte,hogy intim teruleten mennyire vagyok szoros,de arra sem igazán mondott semmit,pedig nem volt akkor kicsi.amugy ha ez számít nálam korábban is kedztodott ez,a honaljamon is,mint az osztálytársaimnak,pedig mostanra valahogy ok érettebnek néznek ki testileg mint én.
2012. ápr. 8. 11:17
 20/35 anonim ***** válasza:
A karodat semmiféleképpen ne borotváld. Epilálni, gyantázni sem kell. Mivel ott nem erős a szőr, csak sötét, így szőrtelenítő krémet vegyél és azzal kend be!
2012. ápr. 14. 20:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!