Nagyon hulyék néznék ki és inkább ne is menjek?
Nem értem. Ha már a bikinivonalad,lábad és hónaljad szőrteleníted akkor a kezedet miért nem lehet?
Nem látom a logikát.
Ne haragudj, nem akarlak lázítani a szüleid ellen, de ezt annyira nem értem! Mi az, hogy nem engedik?! Én amolyan "őszibarack" típusú lány vagyok, szőke haj, szőke pihe, én annak nevezem, de a karomon irtó hosszú. Nagyon nem szeretem. Nekem anno azt mondta anyukám, hogy az nem is olyan durva, szerinte nem kell ott szőrteleníteni. De az az ő véleménye, ez meg az én testem, és nekem komplexusaim voltak emiatt. Úgyhogy szőrtelenítem. Nem érdekel anyukám véleménye. Neki nem ilyen a karja, persze, mert ezt apukámtól örököltem :-)) Vagy gyantáztatom, vagy magam epilálom. A combomon is van szőr (pihe), de ott rövidebb, azt nem is piszkálom, az nem zavar. Nem vagyok fehérnemű modell, hogy csupasz csiga legyek.
Ki is szőkíttetheted, és akkor nem olyan feltűnő. Illetve a hátadról, hasadról szőrtelenítő krémmel is leszedetheted. Gyantázás, epilálás ezeken a területeken szerintem olyan lehet, mint egy kínzás. A borotválás meg azért nem jó, mert ugyan meg nem erősödik, de mindenhol borostás leszel, az is elég kellemetlen tud lenni. Tedd meg azt, amitől jobban érzed magad - a józan ész keretei között. Sok sikert!
Ez nem csak fürdőruha probléma. Voltál ezzel dokinál? Érdemes lenne egy orvos véleményét kikérni, hogy mennyire vagy etxrán szőrös, mert ugye ez utalhat hormon problémára is...
Hosszúujjút csak nem veszel a strandon??? Szőkíttetés is megoldás, sokaknak javasolják karra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!