Megérné bejárósnak lenni vagy inkább kolesz legyen majd?
Fél óra végül is nem olyan sok idő, a kérdés még az, hogy milyen gyakran járnak vonatok. Azért azt is figyelembe kell venni, hogy ha esetleg nulladik órád is lenne, beérnél-e akkor is, vagy hogy suli után mennyit kell várnod a vonatra. Ezt most konkrétan megnézni nyilván nem tudod, de azt érdemes megnézni, hogy milyen gyakran megy vonat. Ha kb. óránként megy, akkor lehet a bejárást választani, viszont ha csak 3-4 óránként jár vonat, legyél kolis.
A fél óra vonatozás még annyira nem megterhelő szerintem, reggel pl. át tudod nézni a tananyagot, vagy relaxálni. Hazafelé pedig tudsz egy kicsit pihenni, zenét hallgatni, de ha szeretnél előrébb lenni a tanulással otthon, a könnyebb házi feladatot akár a vonaton is meg tudod írni. :)
16/L
Anno a nővérem bejárós volt. Napi fél órát vonatozott oda, fél órát vissza. Semmi baja nem lett 4 év alatt.
Én 5 évig voltam koleszos. 14 éves koromtól 19 évesig. Lány kollégium. A tanulmányi átlagom javult a kötelező tanuló idő miatt, nagyon sok barátnőm lett, és a szüleimmel való kapcsolatom is rendben volt. Járj utána, hogy milyen a kollégium, nem túl zűrös e, és ha van kedved hozzá, akkor vágj bele. Ha meg semmiképpen nem jó a kolesz, akkor a bejárás sem olyan megoldhatatlan ebben az esetben, ha rendszeres és jó a vonatközlekedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!