Anyukák. Ezeket megérné megvenni?
Tegnap voltam a KIK-ben és láttam sok jó babás dolgot, viszont nem tudom megérné-e az árát.
2dolgon gondolkoztam el nagyon, hogy megvegyem-e.
Az egyik egy ehhez hasonló kis játékféle(nemtudom mi a neve). Nagyon aranyos volt és annyira jó volt az anyaga, viszont 1200ft-ba kerül.
A másik meg egy 3darabos gézpelenka csomag. Elég nagyok voltak, ha jól emlékszem 80x80. Gondoltam jó lesz majd a babának törölközőnek. Mind a 3 másféle mintájú. 920ft.
Szerintetek megvegyem? Jók a KIK termékek?
Kislányomnak is van egy hasonló macija, nagyjából rá sem hederít, de sok babának bejön.
Nekünk sima textilpelusok vannak, olyanunk nincs amit írtál, de nem is hiányzik. :)
Ez a játék egy újszülöttnek teljesen felesleges, nem tudna vele mit kezdeni, majd esetleg később, pár hónap múlva.
A gézpelenka nem jó törölközőnek, igazából én a sima fehér textilpelust szeretem, azt tettem mindkét gyerekem feje alá, mikor csecsmők voltak.
A gézpelenka csak nagy méretben az olyan mint a kifogó?
Mert ha igen,akkro én csak ajánlani tudom.
2 éves a lányom,de mai napig azt szeretjük jobban mint a sima törölközőt.
1. azonnal felszívja a vizet
2. vékony,és jobban érzed benne a babát (amikor még kicsike akkor ez lányeges)
3. jó nagy méretben lehet kapni kifogót,és tetőtől talpig bele lehet bugyolálni
A mecit nem feltétlenül ajánlom,már csak azért sem mert nekünk legalább 3 lett belőle mikor már jöhettekk a látogatók,mert mindenki ilyesmit hozott,mert ez apró ajándéknak nem rosz..
Soha eyik se érdkelte a lányomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!