Alapból szeretek nevetni de régebben csak úgy ha pl. ha valami vicceset mondanak de akkor több percig is. De mostanában már a semmin is nevetek. Ülök csöndben és egyszer csak elkezdek nevetni. És ez naponta többször. Néha már tök ciki főleg amikor órán kezdek el nevetni vagy orvosnál.
Miért nevetek ennyit? Vagy ez ellen mit tudnék tenni?
15/L
2012. márc. 17. 09:08
1/10 anonim válasza:
De amikor nevetsz azért gondolom csak eszedbe jut valami vicces, nem?
2012. márc. 17. 09:39
2/10 A kérdező kommentje:
Hát nem mindig.
2012. márc. 17. 09:51
3/10 anonim válasza:
Mintha magamat olvasnám...:D
Pontosan így vagyok.
Múltkor irodalom órán mindenki full komoly,én pedig elkezdek nevetni.:D Hát igen.Mindenen nevetek,a többieket (osztálytársakat,barátokat,stb.)már idegesítem,de nem tudok mit tenni.:D
14/L
2012. márc. 17. 10:23
4/10 anonim válasza:
Gyerekes vagy még, azért. :) Azok szoktak a semmin is nevetgélni.
2012. márc. 17. 10:30
5/10 anonim válasza:
ellene: semmit
ha elnyomod nagyon rossz lesz
2012. márc. 17. 11:40
6/10 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :D Mondjuk ha orvosnál vagy ilyen helyen vagyok akkor türtőztetem magam, de a barátaim azt mondják, fel sem ismernének mosoly nélkül :D
Nem baj ez, ne aggódj! :)
16/L
2012. márc. 17. 12:30
7/10 anonim válasza:
Velem is sokszor van így. Észrevettem, hogy az időjárástól függ nálam. :) Ha süt a nap BOLDOG vagyok, de nagy betűkkel. :D Ha meg felhős az ég... hát inkább ki se nézek az ablakon...
2012. márc. 17. 12:52
8/10 anonim válasza:
Én is így vagyok vele. :) Mondjuk én nem idegesítek senkit ezzel csak ők idegesítenek mikor azt akarják kitaláli hogy miért nevetek. :) Egyszerűen nem fogják fel hogy a semmin is lehet nevetni. :D Az egyik tanárom mondta mindig amikor elkezdtem nevetni hogy "mi a baj" én: "semmi" ő: " a semmiért nem szoktak nevetni -.-" " én: de. :D ő: -.-"""
2012. márc. 18. 17:43
9/10 A kérdező kommentje:
Huh akkor nem vagyok egyedül. :)
Az én barátaim meg azon nevetnek, hogy a semmin nevetek. :'D Na jó, meg van pár olyan akit idegesít.
2012. márc. 18. 17:52
10/10 anonim válasza:
Rossz humor lehet mert minnél jobb vicceket hallottál minnél viccesebb vagy annél kevesebbet nevetsz mindenféle dolgon akinek szörnyű élete van az mindenen tud nevetni mindennek tud örülni viszont aki boldogan él az nem fog örülni minden ki apróságon ha már hallottad a világ legjobb vicceit vagy megtörténtek veled nagyon vicces szituációk nem fogsz nevetni apróságokon viszont ellenkező esetben sokmindent viccesnek találhatsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!