Mit kell ezen ennyit csámcsogni? Miért olyan nagy cucc?
Amúgy bejárós vagyok, de most szerda és csütrörtök éjszakja koliban kellett aludnom, mert nem volt otthon senki, és féltem volna egyedül az üres lakásba (most ki lehet röhögni).
Naplót írok, és a naplóban benne voltak a számaim, akkordokkal, minden. És elolvasták úgy, hogy nem is tudtam róla. Aztán másnap délelőtt ott volt az egész osztály (és az iskola (szerintem)leghelyesebb fiúja, aki nekem nagyon tetszik), és a szobatársaimnak eszébe jutott skandálni, hogy "énekeld! énekeld!" és elémtartották a papírt, addigra már mindenki be volt avatva, hogy "hallottad hogy Esztinek saját számai vannak???", és el kellett énekelnem. Az osztály kollektív reakciója nagyjából az volt, hogy "hú, ez tök jó!", de volt vagy öt-tíz lány, aki elkezdett cikizni meg fikázni, de nem a dalaim, hanem engem. Nem voltunk barátnők, de ellenségek se, inkább olyan semlegesek. És azóta le se szálltak rólam, facebookon is folyton írogatnak az üzifalamra, hogy szánalom vagyok, meg minden... Az összes hasonló plázacica ismerőseiket riasztották, és most összeállva utálnak. Megkérdeztem, hogy mégis mi vajom, mivel érdemeltem ezt ki, de nem válaszoltak, csak folytatták, hogy szánalom, meg hogy még ekkora pancsert... Nagyon közel vagyok ahoz, hogy eldurranjon az agyam.
Bocs a hosszú leírásért.
15/l
Ne foglalkozz az ilyesmivel. Azokkal foglalkozz akiknek tetszett. Ha indok nélkül utálnak akkor csak féltékenyek.
Tojd le magasról.
Én mai napig nem merek egyedül otthon aludni, pedig már családom van!!! Ezzel semmi gond.
Számokat írsz? Szuper! Ne is add fel, szerintem van benned tehetség.
Plázacicák meg kit érdekelnek? Irigyek, annyi az egész.
Ez már annyira ovis dolog,hogy "Jaj,utáljunk ki valakit."
De ez csak az Ő agyi szintüket mutatja...
ha sokan mondták,hogy jó,akkor miért pont azzal az 5-10 csajjal foglalkozol?Ha nekik tetszett volna,akkor lehet,hogy pont a többinek nem jön be...
Én is csak azóta merek itthon maradni éjjel, amióta van kutyám. Szerintem sok kány nem mer egyedül maradni otthon.
Az az 5-10 lány ne érekeljen. Az ilyenek mindig kiszúrnak valakit, akit piszkálhatnak. Szánalom, de ha nem veszed fel a kesztyűt megunják, inkább a többi, normális ember véleményével foglalkozz.
Am szerintem csak irigyek a tehetségedre. Én szurkolok neked, remélem minden ok lesz, továbbra is énekelj, írj saját számokat.
f k p
é i *
l s c
t s
é á
k k
e
n
y
csak azért ilyenek, mert most nem ők vannak a középpontban, hanem maga. ha annyira le akarja állítani őket, álljon eléjük és mondja:
idefigyelj te kis szöszi ribanc! ha annyira nem tetszik, akkor találj ki valami jobbat! hogy mondod? nem megy? jaa! egy dió méretű aggyal nehéz gondolkozni, ugye? na pofa be és tűnés az utamból! szóval balhét akarsz? hát gyere ki a hóra! óóó! csak nem félsz? de bizony, hogy félsz? ki a szánalmas? TE!
a balhés részt ki lehet hagyni, de ha nagyon akarja, hát tegye.
Köszönöm a válaszokat:)
Barátnőm is azt mondta, hogy Dórika (az "élszánalmazós" csaj) az "évfolyam menője", és "zavarja, hogy kemény négy szüneten át mással foglalkozott a közvélemény". Egyébként én ilyen csendesebb vagyok, és talán ezért nem voltam rosszban senkivel (az óvoda óta, de most megint ott érzem magam, és ez nem nosztalgia). Tehát ha nem csinálok semmit, abbahagyják :)
Igen, ha nem reagálsz arra amit szórakoznak veled, előbb utóbb abbafogják hagyni, ugyanis az élteti az ilyeneket, hogy az illető belemegy, és gyöngül a szemük láttára idegileg.
Úgy tűnik talán a szurkolótáborod nagyobb, azokkal legyél, és a dalaiddal foglalkozz. Irígyek, de ezt nehogy odavágd nekik.
Elég szomorú a történetük, a tied viszont értékes ! Ne foglalkozz velük elfog múlni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!