Miért alszok ennyit 19 évesen? Bőv lent.
Fizikai oka elsősorban a túlzott megterhelés.Ha sportoló vagy,akkor azért.. ha nem vagy az,de mégis agyonhajszolod magad,akkor ezért.
Másik oka talán lehet a vérszegénység,vagy a fáradékonyság(egyik a másikból is fakadhat)-tehát fáradt vagy,mert vérszegény is.Vagy a vashiány is okozhat fáradtságot valamennyi részben.Tenni ez ellen Magne B6-tal lehet talán,meg a hétvégi bulizások kihagyásával.Próbál csak pénteken-szombaton-vasárnap sokat aludni és ezt két-három hétig ismételd.Nagyon ajánlom az alvás mennyiségének hátfőtől-péntekig lévő csökkentését.Ez belefér,és majd bepótlod.
Harmadrészt probléma az energiabevitel hiányossága.Sokkal több energia és kalóriadús ételt kellene enned.Az egészséges táplálkozás is számít.Koffeint ne vegyél a szervezetedbe.. koffein a kólában,kávéban van,ezek is okozhatnak alvászavarokat.Kieshetsz a bioritmusodból és aztán felborul minden,amit nehéz munka helyreállítani.
Lenne egy fontos kérdésem, mert ezt 20 évesen én is tapasztalom/tam.
Hogy állsz a vitaminokkal? Zöldség, gyümölcs, esetleg multivit pezsgőtabletta?
Szerintem enyhe vitaminhiányod van!
Sajnos én anyagilag sem bírnám, hogy mindennap háromszor gyümölcs/ zöldég.
A párom viszont kapott a gyárban védőitalnak Multivitaminos pezsgőtablettát. Isosportnak hívják. Ő speciel nem szereti, ezért én iszok belőle minden reggel.
Javaslom te is keress valami multivitamint, én is sokkal jobban vagyok, mióta iszom napi egyet.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!