Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért eszem ennyit? És miért...

Miért eszem ennyit? És miért nem hízom tőle?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok, rengeteget eszem, és ha jól be is lakom, utána 2 órával már mindent fel tudnék zabálni. Szegény szüleimet lassan kieszem a vagyonukból. Végtermékem kevés van, szóval felhasználódik az energia:D
2011. márc. 29. 21:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Röviden erre mondják, hogy fejlődésben lévő szervezet! Más szóval pedig még rengeteg növekedési hormont termelsz, idővel az étvágyad is csökken majd, ne aggódj, meg aztán később ennyitől hízhatsz is, ha nem figyelsz oda, vagy nem mozogsz eleget, de 15 évesen most csak arra figyelj, hogy sportolj!
2011. márc. 29. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:
Ebben a korban a legtöbb kamasz rengeteget eszik. Gondolom,sokat is mozogsz,azért nem hízol.
2011. márc. 29. 21:20
 3/4 anonim válasza:

Ennyi idősen én is felettem a hűtőt, pedig én lány vagyok. Ez normális, izmokat építesz, növekszel, kell a táplálék meg az energia.

Azért egy minimális kontroll kell, ne rontsd el a gyomrod :-)

2011. márc. 30. 13:56
 4/4 A kérdező kommentje:
Óóó nekem az már művészet lenne :) Anyám már lassan nem akar enni adni :/ :D
2011. márc. 30. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!