Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normális, hogy ennyit alszok?

Normális, hogy ennyit alszok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Most nincs suli, mivel végzős vagyok. Egész nap itthon vagyok, nem csinálok semmit. Éjfélkörül fekszem le aludni, de akár 12-13 órákat is tudok aludni egyhuzamban. Iskola közben is ez volt. Ez természetes, vagy valami lehet a háttérben? Köszönöm
2010. máj. 26. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
Máskor is álmos vagy?én is ilyen vagyok és mostanra olyan szinten felborultak a napjaim hogy nem is igaz.Akár egész nap eltudnék aludni és legfőképp nappal vagyok fáradt az éjjelek borzalmasak.Ha sokszor vagy fáradékony lehet van valami a háttérben.
2010. máj. 26. 20:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha sokáis fennáll és roszabbodik a helyzet semmiképp sem természetes.Most még ha nem késő szoktasd rá magad a rendes napirendre kelj fel időben ne maradj fent éjfélig stb.Lehet csak megszoktad hogyha lehet sokat alszol de semmiképp sem jó.Rengeteget elvesz az idődből.
2010. máj. 26. 20:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak egészen magas alvásigényű emberek, ez lehet akár természetes is. De nem jó az éjfél körüli lefekvés. Ideálisabb lenne 22 óra körüli, mert a szervezet ezt igényelné. Lehet, hogy akkor beérnéd 7-8-9 órai alvással is.
2010. máj. 26. 20:18
 4/7 anonim ***** válasza:
nem szokványos dolog,de én irígyellek.
2010. máj. 26. 20:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Menj el vérvételre.Lehet,hogy vérszegény vagy.
2010. máj. 26. 20:20
 6/7 anonim ***** válasza:

szia:)

én is képes lennék du-ig aludni:)

szerintem csak ki vagy merülve...a suli időszakban biztosan sokat keltél korán, illetve sokat kellett tanulnod:)

nem baj, ha sokat aludsz, legalább szépülsz és kipihized magad az érettségire:)

és talán könnyebben is tanulsz:)

ha amúgy is fáradékony vagy, akkor érdemes lenne vitaminoznod, vagy vérvételre elmenned, és legalább megnyugodnál:)

lehet, h vashiányos vagy, arra írnak vmit, és kész:)

van ami csokiízű tabletta, el kell rágni és finom is, ha ezt írják...de lehet, h nincs vashiányod:)

egyél sok gyümit, csokit:)

2010. máj. 26. 23:22
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy napközben is elalszok nagyon könnyen, akkor kb 3 órákat, utána éjszaka is simán alszok. Ez az említett vastablettát szedtem, de egy ideje nem, szóval, lehet kéne :D
2010. máj. 27. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!