Normális, hogy ennyit alszok?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok. Most nincs suli, mivel végzős vagyok. Egész nap itthon vagyok, nem csinálok semmit. Éjfélkörül fekszem le aludni, de akár 12-13 órákat is tudok aludni egyhuzamban. Iskola közben is ez volt. Ez természetes, vagy valami lehet a háttérben? Köszönöm2010. máj. 26. 20:08
1/7 anonim válasza:
Máskor is álmos vagy?én is ilyen vagyok és mostanra olyan szinten felborultak a napjaim hogy nem is igaz.Akár egész nap eltudnék aludni és legfőképp nappal vagyok fáradt az éjjelek borzalmasak.Ha sokszor vagy fáradékony lehet van valami a háttérben.
2/7 anonim válasza:
Ha sokáis fennáll és roszabbodik a helyzet semmiképp sem természetes.Most még ha nem késő szoktasd rá magad a rendes napirendre kelj fel időben ne maradj fent éjfélig stb.Lehet csak megszoktad hogyha lehet sokat alszol de semmiképp sem jó.Rengeteget elvesz az idődből.
3/7 anonim válasza:
Vannak egészen magas alvásigényű emberek, ez lehet akár természetes is. De nem jó az éjfél körüli lefekvés. Ideálisabb lenne 22 óra körüli, mert a szervezet ezt igényelné. Lehet, hogy akkor beérnéd 7-8-9 órai alvással is.
4/7 anonim válasza:
nem szokványos dolog,de én irígyellek.
5/7 anonim válasza:
Menj el vérvételre.Lehet,hogy vérszegény vagy.
6/7 anonim válasza:
szia:)
én is képes lennék du-ig aludni:)
szerintem csak ki vagy merülve...a suli időszakban biztosan sokat keltél korán, illetve sokat kellett tanulnod:)
nem baj, ha sokat aludsz, legalább szépülsz és kipihized magad az érettségire:)
és talán könnyebben is tanulsz:)
ha amúgy is fáradékony vagy, akkor érdemes lenne vitaminoznod, vagy vérvételre elmenned, és legalább megnyugodnál:)
lehet, h vashiányos vagy, arra írnak vmit, és kész:)
van ami csokiízű tabletta, el kell rágni és finom is, ha ezt írják...de lehet, h nincs vashiányod:)
egyél sok gyümit, csokit:)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Amúgy napközben is elalszok nagyon könnyen, akkor kb 3 órákat, utána éjszaka is simán alszok. Ez az említett vastablettát szedtem, de egy ideje nem, szóval, lehet kéne :D
2010. máj. 27. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!