Mitől van az, hogy egész nap fáradt vagyok, pedig alszok eleget, levert vagyok, és úgy igazán semminek sem tudok örülni? Mintha az életkedvem ment volna el
Emellett még a szemeim is beesettek. Vitamin hiány?
(történt pár napja, hogy az egyik munkámat nagyon pozitívan értékelték, én ennek megörültem és egyből elmúlt a fáradt érzésem és jobban is örültem a dolgoknak)
"az egyik munkámat nagyon pozitívan értékelték, én ennek megörültem"
Akkor mégiscsak tudsz örülni, szóval nem ezzel van a baj (mint egy kedélybetegnél).
"Mitől van az, hogy egész nap fáradt vagyok, pedig alszok eleget"
Lehet, hogy túl sokat alszol. Vagy alszol ugyan, de felületesen. Vagy alvás közbeni légzési nehézségeid vannak. Vagy túl meleg van és az fáraszt ki. Vagy nem mozogsz eleget. Vagy vitamin- vagy nyomelemhiány. Vagy egyszerűen unatkozol, valami új élményre, új érdeklődésre, új társaságra lenne szükséged.
Ha rossz a közérzeted, orvosi kivizsgálásra kell menni. Amúgy meg amit leírsz, bárkivel előfordulhat.
VASHIÁNY!!!!
Béres cseppet. plusz 1500mg c-vitamint, vagyis napi 3000mg-ot bevinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!