Mit tegyek hogy legyen életkedvem?
tessék bepasizni!
Bulizni, inni, szívni és dugni!
Ez nagyon nehéz időszak az ember életében,mindenképpen keres olyan elfoglaltságot ami örömet okoz,ilyen lehet pl:én konditerembe jártam,sok szép /nem az agyon gyúrt/ férfitest látványa gyönyörködtet,és nekem is nagyon jól esett a torna.Aztán szeretek enni sütit,sokat sütöttem azt is,megtanultam horgolni az alkotás mindig jó!Nézd meg a kedvenc filmeidet!
Nyiss a külvilág felé,sok olyan dolgot megláthatsz meg amit eddig észre sem vettél,és újra megtalálod a tovább vezető utat!
De ne fordulj semmi stimuláló szerhez!
Sok sikert,olvass vicceket,beszélj sokat emberekkel!
Kezdj másik párkapcsolatba, az azonnal semlegesíti az előző miatti bánatot.
Vagy kezdj valami értelmes tevékenységbe, pl. olvasás, írás, festés, zenélés, munka, tanulás.
Szia!
Súlyos depresszión és szorongáson vagyok túl, több hasonló problémával küzdő embernek próbálok segítséget nyújtani. Ha szeretnéd, írj nyugodtan az o.w.a@freemail.hu-ra, beszélgethetünk erről, segítek Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!