MIért hányok ennyit?
Nem értem mi van velem!! MOstanában 4-5 hete teljesen rendszertelenül össze-vissza hányok de sugárban.
Hányinger nem előzi meg. fogytam is. Állandóan rossz a hasi komfort érzetem. Sportolok,szedek vitaminokat nem értem mi a bajom. Elmentem kivizsgálásra is SEMMIT! nem találtak !!!! Egyedül az Eosinophil értékem volt magas,de azt mondták nem vészes. Szedjem csak tovább a vitaminokat. Szedem....de most meg észre vettem,hogy hajmosás után csomókban hullik a hajam és erősen korpásodik is. Vettem Nasivint rá. Sőt!! A vállamon ilyen fura fehér foltok jelentek meg, Olyanok mint a pigmentfoltok. És az utóbbi 2hónapban 2x is előfordult,hogy mind a két alsó lábszáram erősen kiömlött és viszketett.
Nem értem mi történik velem???!!! Hangulatom borzalmas! Hullámzó kedélyállapot,sírógörcsök,szex iránt is megcsappant a vágyam. nem értem!!! És az a baj,h.a dokik meg hülyének néznek mivel szerintük jók az eredményeim...........volt valaki hasonló helyzetben???? Vagy sejti valaki,h.mi is lehet ez???
Szia,
Írj privátban és ott megbeszéljük, hátha tudok neked segíteni.
gastroscopiára is elmentél?
A hajad szerintem azért hullik mert kevés tápanyag szívódik fel, mert mindent kihánysz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!