Miért sírok újabban ennyit?
15 (és fél) éves, lány vagyok. Újabban aprócska dolgokon tudom elsírni magam - szerencsére még csak akkor, amikor egyedül vagyok. (Általában nem tartanak sokáig ezek a sírások) Aprócska pl.:
Szilveszterre készülődtem, mindenfele szerpentineket raktam a szobámban, lelkes voltam, jókedvű. Bátyám bejött, megmosolyogta, grimaszolt, ezzel semmi probléma nem volt. Utána hallottam, hogy anyumnak mondja, hogy 'Úristen, majd nézd meg, a plafonra felragasztotta...', röhögve, egy kis lenézéssel a hangjában. Na itt bumm, elbőgtem magam.
Másik eset:
Ma mondtam anyukámnak, hogy matekból olyan dogát fogok írni, ami lehet hogy egy egész jeggyel feljavítja a félévi jegyem (ami most 3-as), csak többet fog kérdezni. Az volt a reakciója, hogy 'kitartó küzdő vagy...'. Csak miatta csináltam, mert tudtam, hogy szeretné, matekból jó legyek. Nekem megfelelt volna a 3-as is. Pláne félévkor. Miután ezt közöltem vele, mondta, hogy örül, meg minden... Itt is majdnem elsírtam magam...
Nem tudom mi van velem. Nem vagyok depressziós, semmi ilyesmi. Sőt, az utóbbi 3-4 hónapban semmi szomorúbb dolog nem történt velem, és eddig nem voltam az a sírós típus (fapofával végignéztem a Titanicot vagy a Szerelmünk lapjait).
Valakinek van ötlete, miért történik ez velem? És hogy hogyan tehetnék ellene?
Köszönöm a válaszokat, meg azt, hogy végigolvassátok... (Remélem nem baj, hogy ebbe a témába írtam, gondoltam ebbe illik a legjobban....)
Az emberek változnak. Én is fapofával néztem a sírós filmeket aztán egy időben ez megváltozott. Egy csomó dolgot nem érdemes felvenni, de erre majd rájössz.
Mikor vártam a kisfiam én azon is elbőgtem magam, hogy a férjem nem a kedvenc sonkámat vette, mert az nem volt a boltban. Hormonok (:
Ja és a tesók szekálásával nem szabad foglalkozni, nekem is bátyám van, ahogy látta, hogy nem veszem fel a dolgait nem is viccelődött rajtam.
Anyukád pedig biztos örült a jó jegynek, de szerintem a szülők ezt leginkább természetesnek veszik, hogy jó jegyet hozol. Nálam is így volt, ha rosszat hoztam megszidtak ha jót akkor kinyögtek egy ügyi vagy-ot és ennyi.
Szia!
15 éves vagy,fejlődésben lévő kisasszonyka,jelenleg olyan szakaszban vagy ahol a hormonjaid hol így,hol úgy zsivalyognak,és ezt még egy-két évig csinálni fogják.Most éppen egy érzékeny korszakban vagy,ami nem mindenre hat ki,ahogy olvasom a történetedet téged most a lelki dolgok viselnek meg kicsit jobban.Elég egy rossz nézés,vagy egy rosszul sikerült beszólás,és már rosszul érzed magad.mindenki volt így aki volt gyerek,kinél előbb kinél korábban,nálad éppen most van ez!
Nyugi elmúlik!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!