Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tehetnék? Ha nem maradhato...

Mit tehetnék? Ha nem maradhatok addig míg a buli tart?

Figyelt kérdés
Lenne egy koncert amire nagyon elszeretnék menni. De vasárnap este lesz 8- tól. :( A szüleim csak 10-ig engednek el. :(( Most mi a szart csináljak rég nem lesz akkor vége. :((

2012. márc. 10. 17:58
 1/7 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2012. márc. 10. 18:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Vagy megfűzöd a szüleid,hogy engedjenek el, vagy el se menj.Hisz 8tól még kell számolni egy kis késést,ha van az előzenekar,9óra mire elkezdődik a koncert,10-re meg otthon kell lenned és gondolom nem a szomszédban lesz a koncert
2012. márc. 10. 18:04
 3/7 anonim ***** válasza:

csak kamuzni ne kezdj el, hogy elmész aztán meg telefonálsz, hogy jaa, később lesz vége stb. ha egyszer átvered őket, utána már várhatod, hogy legközelebb elengedjenek...

szerintem meg eljössz a vége előtt, ha szerencséd van, még így is sokáig ott voltál (kérdezd ,meg a szülőket kivételesen nem lehetne-e kicsit késned, de ha nem akkor eljössz hamarabb, az is több mint a semmi. )

2012. márc. 10. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:

a szüleim időkorlátaiból nekem még sosem származott károm :) de erre csak pár év múlva jöttem rá.

L/22

2012. márc. 10. 18:18
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
Én úgy nem mennék el koncertre, hogy a vége előtt le kell lépnem, hiszen akkor nem fizetek ki drága pénzt a jegyre, hanem akkor elmegyek máskor, vagy ha többet nem lesz, akkor ez van. De próbáld megbeszélni a szüleiddel, hogy engedjenek el tovább, vagy ha nem, akkor kérd meg őket, hogy jöjjenek érted a helyszínre, ha féltenek. Többet nem tudsz tenni, de én a helyedben nem mennék el úgy, hogy le kéne lépnem. Szerintem nincs értelme.
2012. márc. 10. 18:28
 6/7 anonim ***** válasza:

Szépen beszélj.

Gondolom azért (sem) akarnak elengedni, mert másnap iskola. Hány éves vagy és milyen koncert?

Esetleg megkérheted egyik szülődet,hogy kísérjen el.

2012. márc. 11. 17:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönök szépen mindent. :) Sikerült megbeszélnem velük és elmehettem addig amíg tart. :D És nem tartott sokkal tovább 10-nél. Tényleg csak mondjuk 10 perccel. :) Egyébként 13 éves vagyok és egy keresztény koncertre mentem pop zenét játszanak. Aztán a testvéreim hazakísértek úgyhogy minden rendben ment. :)
2012. márc. 12. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!