Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Nem tudok táncolni. Mit tegyek?

Nem tudok táncolni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, és a barátnőim egy csomó otthoni bulit tartanak, amire én is hivatalos vagyok, de CSAK én nem tudok táncolni. Csak LMFAO-ra tudok shuffle táncot nyomni, meg kifigurázni táncokat. De olyan sz*r mert vagy én vagyok az egy béna, aki vagy ül, és nézi a többieket, vagy leégeti magát. MIT TEGYEK? CSAK UGRÁLNI ÉS SHUFFLINGOZNI TUDOK! KÉRLEK SEGÍTSETEK! YouTube dance lesson-t már próbáltam, de nem jó!

2012. márc. 1. 16:17
 1/10 anonim ***** válasza:
49%
otthon tükör előtt klell betranulni videoklippekről
2012. márc. 1. 16:20
 2/10 A kérdező kommentje:
írtam a végén, hogy videóból nem tudok tanulni.
2012. márc. 1. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorolj-gyakorolj és gyakorolj:)

Máshogy nem megy. Hallgasd a zenét és vedd fel az ütemet aztán táncolj:) Erre nincs gyógyszer vagy trükk..

Táncolj sokat zenére.

2012. márc. 1. 16:41
 4/10 anonim válasza:
100%

"...és NÉZI A TÖBBIEKET"

na akkor youtuben keress rá azokra a zenékre amire szoktak a barátaid táncolni, és mivel írtad, hogy nézed őket akkor biztos láttad, hogy nyomják..kapcsold be a zenét, álj a tükör elé, és gondold vissza ők hogy táncolnak és utánozd le..de szerintem táncolj a magad módján, legalább lesz egyedi stílusod :D

de tudom ajánlani a "balra lépek jobbra lépek" táncot xd csak ritmusra.

2012. márc. 1. 17:17
 5/10 anonim ***** válasza:

ne mondd már hogy nem tudod "rázni" :DD

csak engedd el magad, és ennyi... :))

2012. márc. 2. 20:38
 6/10 anonim válasza:

Ha shufflingolni tudsz, akkor már tudsz táncolni. Örülj neki basszus mert én hiába próbálom nem megy....

amúgy meg nem lényeg az is jó, ha ide oda lépsz, rázod a csípődet stb....

Különben meg mi az hogy kifigurázni a táncokat?

2012. márc. 5. 17:56
 7/10 A kérdező kommentje:
A balettot meg ilyeneket úgymond "kiparodizálni" tehát ahogy a TV-ben látom, úgy, csak idióta mozdulatokkal. :) A shuffle csak annyi, hogy helyben jársz :) Sok szerencsét a shuffle tanuláshoz :)
2012. márc. 5. 20:27
 8/10 anonim válasza:
én sem tudom csak ezeket
2012. ápr. 8. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
A kezedet kicsit felemeled és lötyögsz:D Nekem van egy jól bevált táncom, a "repülős", lehet vele táncolni Subsrcribe, Alvin-on de pop meg indie koncerteken is tökéletes:D
2012. máj. 10. 18:03
 10/10 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=0IYK0hG4bJk

igen a shuffle nagyon Király,gyakorold ! :)

2012. máj. 12. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!