Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért teszi ezt velem?

Miért teszi ezt velem?

Figyelt kérdés
Egy fiú osztálytársammal év eleje óta nagyon jóban vagyunk.Aztán egyre jobb lett a kapcsolatunk végül megkérdezte tőlem,hogy tetszik-e.Őszintén bevallottam,hogy igen.Ő is azt mondta,hogy én neki,de hogy nem járna velem.Ezután megkérdezte,ha Ő szeretne járni velem,akkor én is vele?Majd nap végére egyik barátnőm kifaggatta rólam,és azt mondta,nem járna velem,mert csak egy kicsit tetszem neki.Aztán minden egyre rosszabb lett.Mindketten furcsa módon elég ridegek voltunk egymással.Én ezt be is láttam,és bocsánatot kértem tőle.De Ő azóta nem hagy!Mindenbe beleköt,és beszól!Én soha nem szólok vissza,türelmes vagyok!De miért csinálja?A barátnőmnek az mondta,nem is érti hogyan tudott BELÉMSZERETNI?! ,mert olyan csúnya vagyok.Mindenhez van valami rossz indulatú megjegyzése.Ha ennyire nem érdeklem,miért nem néz levegőnek?Vagy miért nem lehetek semleges számára?Ha igazán jó barátom lenne, a hibáimmal is elfogadna,mint ahogy a többi barátom!Kérlek segítsetek,nagyon össze zavart!
2012. márc. 7. 20:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
szerelmes beléd csak éretlenül kezeli a helyzetet
2012. márc. 7. 21:30
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyidősek vagytok, de Te valószínűleg érettebb vagy nála. A fiúk nagyon nehezen tudják kimutatni az érzéseiket, és sokszor nagyon suták. Ne felejtsük el, hogy nekik a barátaik felé is "meg kell felelni" , vigyáznak a "jó hírükre". Ha nem érdekelnéd, valszeg levegőnek nézne, de ez a helyzet neki sem jó. Véleményem szerint akar valamit, amit nem tud hogy kifejezni, nem jól kommunikál. Régebben barátként tekintettetek egymásra, de ez -ő is érzi- megváltozott. Nem könnyű ezt feldolgozni. Én adnék neki egy kis időt, és nem terhelném a barátnőmmel. Általában az idő megoldja az ilyesmit. Azért, ha durva Veled, azt ne tűrd el. Okos légy!
2012. márc. 8. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!