Mi történik velem? Lehetséges hogy baba, vagy a hormon teszi ezt velem? 20 vagyok
2,5hónapja abba hagytam a tabi szedést (amit bánok). Azóta nem védekezünk a párommal.Júliusban még megjött,ugy ahogy a tabi szedése alatt kell,tehát a 7 nap szünetben.De múlt hónapban egyáltalán nem volt mensim. LEHET HOGY A TABI ELHAGYÁSA MIATT???? De viszont ilyen fura tüneteket észlelek magamon:
-haspuffadás
-mensi kimaradás
-lassan két hónapja fáj a mellem
-augusztus eleje óta ugy fáj a hasam,mintha megakarna jönni,de rövid idejig tart,és nem mindig.
-krémes folyás
-és mintha egy picit a mellem megduzzadt volna
-sűrű pisilés
-és éjszaka nem alszok jól(nem tudom ennek van e köze hozzá
-állitólag hiztam (csípőre,és combra:S
-és fáj a medencémnél,vagy a csípőm körül.(a derekam környékén)
De viszont nincs se barna folyásom,se rózsaszines.mik ezek a tünetek? lehet hogy babát várok még is? Kérlek arra is válaszoljatok,hogy késhet e a tabi miatt,és ha igen akkor mennyit? és mennyi esély van babára? Tesztet jövőhéten veszek. előre is köszönöm a válaszokat
még annyit hozzá tennék,hogy egy két napja mintha nehezebben venném a levegőt,ésfurán fáj a hasam tegnap óta.
bocs a hosszú kérdés miatt:)
a peffedés, a menzi kimaradás, a mell, a suru pisilés, ez mind mind baba.. en azt javaslom vegyel tesztet, ne a jovoheten, hanem meg ezen a heten.
en kb 80%ban babat saccolok, de ha negativ lesz a teszt, akkor is menj el nődokihoz. de szerintem baba.
Nekem is ugyanilyen tüneteim voltak a tabi abbahagyása után 3 hónapig! De nem volt baba! Persze teszteltem már vagy 30-szor...
Nekem 8 hónapja nem rendeződött a ciklusom, a rohadt tabi miatt ( sorry :( ), remélem, te nem így jársz!
Viszont, ha 3 hónapig nem jön meg, menj dokihoz, mert akkor annyira felborult a hormonháztartásod, hogy több hónapba, évbe telhet, míg visszaáll, ezt ne várd meg, mert tényleg hízol, "fájsz" mindenütt, és tényleg csak a doki és a gyógyszer segíthet ilyenkor...
szia!
Mit mutatott a teszt? Baba lett? remélem nem volt baj! Puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!