Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi történik velem? Lehetséges...

Mi történik velem? Lehetséges hogy baba, vagy a hormon teszi ezt velem? 20 vagyok

Figyelt kérdés

2,5hónapja abba hagytam a tabi szedést (amit bánok). Azóta nem védekezünk a párommal.Júliusban még megjött,ugy ahogy a tabi szedése alatt kell,tehát a 7 nap szünetben.De múlt hónapban egyáltalán nem volt mensim. LEHET HOGY A TABI ELHAGYÁSA MIATT???? De viszont ilyen fura tüneteket észlelek magamon:

-haspuffadás

-mensi kimaradás

-lassan két hónapja fáj a mellem

-augusztus eleje óta ugy fáj a hasam,mintha megakarna jönni,de rövid idejig tart,és nem mindig.

-krémes folyás

-és mintha egy picit a mellem megduzzadt volna

-sűrű pisilés

-és éjszaka nem alszok jól(nem tudom ennek van e köze hozzá

-állitólag hiztam (csípőre,és combra:S

-és fáj a medencémnél,vagy a csípőm körül.(a derekam környékén)

De viszont nincs se barna folyásom,se rózsaszines.mik ezek a tünetek? lehet hogy babát várok még is? Kérlek arra is válaszoljatok,hogy késhet e a tabi miatt,és ha igen akkor mennyit? és mennyi esély van babára? Tesztet jövőhéten veszek. előre is köszönöm a válaszokat

2008. szept. 3. 11:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
köszönöm:) szoritok neked nagyon. Remélem a teszt tévedett,és babád lesz:) sok sikert hozzá.
2009. ápr. 9. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!