Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Milyen szavakkal mondjam el...

Milyen szavakkal mondjam el anyának, hogy megjött?

Figyelt kérdés

Szerintem az nem jó hogy

"Anya megjött!!" de akkor hogy?

Milyen szavakkal???

2009. jún. 9. 17:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

Én tudtam,hogy az,de nem úgy szóltam anyunak,hogy hát megjött a menstruációm,mert épp nyaraltunk és nem tudtam van-e betét/tampon anyunál...szóltam neki,bejött a mosdóba(együtt volt a wc-vel.) és mondtam,hogy hát véreset pisiltem és szükségem lenne vmi védőeszközre:)

Szerintem menj oda hozzá,és mondd el,hogy "anyu!a francba,mostmár tudom mit élnek át a nők azokon a napokon."

2009. jún. 13. 11:00
 12/25 A kérdező kommentje:
Köszi
2009. jún. 13. 17:43
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is "a nagylány lettem" mondat volt tizenpár éve. Erre aznap este aputól kaptam egy szál virágot:))))))
2009. jún. 14. 18:54
 14/25 A kérdező kommentje:
hehhe ez jó
2009. jún. 14. 20:10
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem elég körülményesen jött meg. Úgy görcsöltem, hogy alig bírtam mozdulni, és mentem ki anyuhoz, hogy adjon gyógyszert. Ő mondta, hogy valószínű meg fog jönni. Így is lett.
2009. jún. 14. 22:42
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Vagy, ha viccesre akarod fogni.. "Anya tudom, hogy nincs tél, de megjött a Mikulás!!"

Én telefonon közöltem az anyámmal és ennyi volt: "Hol van betét?" Ebből rögtön levágja mivan.. Szóval nem para..

Az a gáz, amikor az egész család elött kitálalja.. Na az ciki, de rendesen.. :D

2009. jún. 21. 23:32
 17/25 A kérdező kommentje:
Hát az tényleg az. Köszi a választ.-
2009. jún. 22. 07:34
 18/25 anonim válasza:
100%
Én sírva hívtam fel még 2 éve, hogy mi történt. Megértette, és aznap suliba sem kellett mennem. Előtte énis ettől paráztam, de valahogy jött magától. Szerintem mond el neki egyszerűen, ha túl vagy rajta jobb érzés lesz.
2009. jún. 22. 19:58
 19/25 A kérdező kommentje:
Rendben. Köszi.
2009. jún. 23. 12:50
 20/25 anonim ***** válasza:

nekem 12 évesen amikor megjött először,akkor anyum dolgozott,és a mamám előbb tudta meg,kérdezte hogy nem-e fáj a hasam...mindent elmondott a mamám(amit már tudtam)de anyukámnak nem tudtam hogy hogy mondjam el.Éppen lefeküdt az ágyra és pihent,én pedig odasúgtam halkan a fülébe hogy:

"anya megjött!"-és ennyi

Be volt csukva a szeme,kinyitotta és a fejét felém fordította majd ezt mondta:"Az jó"-ennyi

Nem felvilágosítást vártam tőle(vagyis azt kellett volna),de még a mamám is többet mondott mint ő...szerintetek ez normális???

Vesz betétet,meg ilyenek,de már ha véletlenül se tudtam volna,akkor se mondott semmit,..szerintetek?????

2009. júl. 1. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!