Milyen szavakkal mondjam el anyának, hogy megjött?
Szerintem az nem jó hogy
"Anya megjött!!" de akkor hogy?
Milyen szavakkal???
Én tudtam,hogy az,de nem úgy szóltam anyunak,hogy hát megjött a menstruációm,mert épp nyaraltunk és nem tudtam van-e betét/tampon anyunál...szóltam neki,bejött a mosdóba(együtt volt a wc-vel.) és mondtam,hogy hát véreset pisiltem és szükségem lenne vmi védőeszközre:)
Szerintem menj oda hozzá,és mondd el,hogy "anyu!a francba,mostmár tudom mit élnek át a nők azokon a napokon."
Vagy, ha viccesre akarod fogni.. "Anya tudom, hogy nincs tél, de megjött a Mikulás!!"
Én telefonon közöltem az anyámmal és ennyi volt: "Hol van betét?" Ebből rögtön levágja mivan.. Szóval nem para..
Az a gáz, amikor az egész család elött kitálalja.. Na az ciki, de rendesen.. :D
nekem 12 évesen amikor megjött először,akkor anyum dolgozott,és a mamám előbb tudta meg,kérdezte hogy nem-e fáj a hasam...mindent elmondott a mamám(amit már tudtam)de anyukámnak nem tudtam hogy hogy mondjam el.Éppen lefeküdt az ágyra és pihent,én pedig odasúgtam halkan a fülébe hogy:
"anya megjött!"-és ennyi
Be volt csukva a szeme,kinyitotta és a fejét felém fordította majd ezt mondta:"Az jó"-ennyi
Nem felvilágosítást vártam tőle(vagyis azt kellett volna),de még a mamám is többet mondott mint ő...szerintetek ez normális???
Vesz betétet,meg ilyenek,de már ha véletlenül se tudtam volna,akkor se mondott semmit,..szerintetek?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!