Lehet attól hőemelkedésem, hogy megjött? (bővebben lent. )
Figyelt kérdés
Pár napja már hőemelkedésem volt,azt hittem,h beteg leszek.De tegnap megjött,és lehet,h azért volt:S.elég rosszul is voltam.volt már ilyen egyszer,de akkor lázas is voltam,mikor megjött:S.félek,h ez nem normális és vmi bajom van..a lábaim is nagyon fájnak olyankor,a melleim már kb egy héttel ezelőtt elkezdtek fájni...de eddig nem volt ilyen rossz,most miért lehet ez?amúgy 15 éves leszek,és már pár éve megvan..nagyon hálás lennék,ha segitene vki,akinek hasonló gondjai voltak/vannak:)2009. dec. 4. 12:34
1/4 anonim válasza:
állítólag ha ilyen van akkor fordulj nőgyógyászhoz! lehet hogy ott lent beteg vagy!
2/4 anonim válasza:
sőt! biztos hogy valami bajod van! fordulj azonnal orvoshoz!
3/4 anonim válasza:
ez egyszerű. H1N1-ed van. tuti. nekem is ilyen volt.
egyépként nézd meg ezt lécci:
nem fogod megbánni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:)
H1N1-em tuti nincs:D
2009. dec. 16. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!