Itt a nyár, a bulik. Igazából még sosem mentem el éjszakára, nem éreztem szükségét, de idén, már az első nap megjött a kedvem. Miért (lenne) baj ez nekik?
Szerintem kicsit túlreagálod. Még nem is mondták, hogy nem vagy, hogy sok lesz de te már előre ezen kattogsz, hogy úristen mi lesz ha.. Nem lesz semmi, el fognak engedni mert már benne vagy abban a korban, hogy néha eljárkálj éjjel is, főleg nyáron.
Amúgy a végére úgy belejöttél az írásba, hogy öregedtél egy évet vagy mi..?:D
már leírtam a kor eltérést :)
szerintem nem reagálom túl. vagyis.. látom amit látok. nem örülnek neki, nyilván. és én nem akarom ez miatt rosszul érezni magam. ma is, vagyis tegnap, mielőtt eljöttem itthonról egész nap nyaliztam, mindent megcsináltam... mert éreztem, hogy rohadtul nem örülnek neki. és ez így legalább kicsit oldotta a dolgot. de tudják azért remélem, hogy ennyi idősen már nem foghatnak itthon.
szerintem is túlreagálod. ne remegj. én 14-15éves korom óta nyáron alig vagyok otthon volt pl, hogy hajnalban megjöttem buliból, aztán épphogy lezuhanyoztam, jöttek a haverok, hogy megyünk pecázni, onnan hazajöttem átöltözni, és mentünk strandra, este meg megin buli.
eleinte engem se akartak estére elengedni, de elmagyaráztam, hogy tudok magamra vigyázni, mert a környéken akiktől félni kellene, azokat mind ismerem :D
és inkább jöjjön haza a gyerek másnap világosban, mint aznap éjszaka sötétben nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!