Nyár végére várom első babám. Vegyek textilpelenkát? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?
Szia!
Büfizéshez, tanácsadáshoz (a mérlegbe ajánlott egyet tenni, mielőtt a meztelen babát belefekteted), egyéb vizsgálatokhoz (pl. csípőszűrés) szükséges lesz. Mindenképp sűrű szövésűt vegyél. Mi 20 db-ot vettünk, így hetente elég egyszer mosni őket (szerencsére a mi fiunk nem bukós, bár most már annyira nyáladzik, hogy naponta néha többször is cserélem a büfizős pelusát).
A.
Én is pont úgy használom, mint az első válaszadó.
Popsira én is csak az eldobhatót.
Szükséged lesz rá, vegyél!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ezeken kívül az én kislányom imádja gyűrögetni, "rágcsálni".
Nekünk 16db van, éppen optimális mennyiség.
Én két csomaggal vettem(24db), de a nővéremtől és a sógornőméktől is "örököltünk" jópárat. Így lett kb.55db.
Képzeld el, szükség volt rájuk, mivel a kisfiam refluxos volt,rengeteget bukott,így gyakran jártunk úgy, hogy az utolsó tiszta pelust vettem ki a komódból(pedig hetente kétszer mostam neki).
Remélem,Te ne fogsz így járni. Az elején úgyis kiderül, legfeljebb még vásárolsz.
Még a baba érkezése előtt mosd is ki és vasald ki, mert a kórházban is jobb, ha a sajátodat teszed a baba feje alá és nem a kórházit!
10 hónapos és pelust használunk az evésnél is, mert a partedlik túl kicsik. Elég, ha tüsszent egyet kajcsi közben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!