Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hívogassam még,...

Szerintetek hívogassam még, vagy hadjam a fenébe?

Figyelt kérdés

Ma 4barátnőmmel csajos délutánt tartottunk,és összejöttünk az 1ik bnőméknél. Szórakozgattunk,beszélgettünk,és a legjobb barátnőm kicsit furcsán viselkedett,elővette azt a stílusát,amit gyűlölök. Ilyenkor hülyeségeket beszél,riheg-röhög össze-vissza,és hihetetlen baromságokat összedumál,amin természetesen röhigcsélget,de 1általán nem vicces. Elmondhatatlanul idegesít ez az oldala,de nem akarom megbántani,és próbálom tolerálni. Szerintem attól vagyunk barátnők,hogy elviseljük egymás rossz tulajdonságait,és nem csak a negatívakat dolgokat vesszük észre.

Tényleg van sokszor,amikor belekötök,de úgy gondolom h ez 1 hibám,és ha igazán szeret,és valóban a legjobb barátnőjének tart,akkor elfogad így,ahogy vagyok,hiszen én is ezt teszem. Ma félrevonultak a másik barátnőmmel,és kibeszéltek engem,majd mikor kijöttek a szobából mondta,h neki mennie kell,majd erre az egyik barátőm mondta h jó,elkísérünk. erre csak ennyi volt a válasza: mindenki jön ? nem hittem vna h mindenki elkísér. Megkérdeztem tőle h mért ne kísérnék el,de nem mondott rá semmit. Kérdeztem tőle h mi a baja velem,és azt mondta h majd megbeszéljük,nem akarja itt mindenki előtt.( előbb dumáltak ki,de segáz..)

amiután elkísértük megkérdeztem őket h tényleg mindig belekötök ? azt mondták néha..de basszus,mindenkinek lehetnek hibái,nem ? miért nem tud így elfogadni? most este hívtam kb 5x,nem veszi fel,pedig mindig felszokta ha hívom.

szerintetek mit csináljak vele?

2012. márc. 3. 20:55
 1/3 A kérdező kommentje:
*hagyjam
2012. márc. 3. 20:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem telón kéne hanem személyesen..
2012. márc. 3. 22:06
 3/3 anonim válasza:

Nekem is volt ilyesmi problemam.Kb ugy 4.-es korobba volt ez a lany aki gyakorlatilag kisajatitott maganak.

Nagyon idegesito volt! Mindig mindenhova vele kellett mennem mert nem mertem nemet mondani.Majd egyszer a legjobb baratnommel elhataroztuk hogy megkerjuk ot meg a tobbi csajt akivel volt hogy hadd lehessunk ketten amikor esetleg kedvunk tartja.

Ebben egy darabig megeggyeztunk.

Aztan egyszer nagyon csunyan osszevesztem vele mert en nem akartam amr megint azt az uncsi jatekot jatszani hogy nem erhet le a labunk a foldre es mindenfele masra kell lepkednunk!Meg is mondtam neki.

Majd amikor kerdeztem hogy mit akar jatszani odavgta nekem hogy "kozod"?

Persze utana megsertodott es mondta hogy hadjam beken.

Majd amikor kimentunk mar az udvarra akkor ugye beken hagytam, hisz semmi kedvem nem lett volna odamenni hozza amikor vegre beken hagyott!!

Kesobb a baratnommel dumaltunk es egyszer csak odajon hozzam es a fejemhezvagja amit elkovettem azzal hogy nem akarom mar vagy 100-szorra azt az uncsi jatekot jatszani!

Azutan meg megbeszeltuk a dolgokat,es bocsanatot kertunk egymastol.Megeggyeztunk hogy mostantol mindig mindenki azt jatszik amit akar.nem vagyunk egymashoz kotve mert gyakorlatilag kisajatitott maganak.Egyszer peldaul el akartam menni egy masik baratomhoz beszelgetni,es mondta hogy nem. En meg elindultam mondvan hogy o nekem nem parancsol, es szo szerint visszarantott a polomnal fogva!!

de ez most mindegy...Kesobb meg mindig nem nagyon kedveltem azt a lanyt es meg voltak kisebb vitaink is de ma mar az egyik legjobb baratnom!

Na ezzel a storival csak azt akarom mondani hogy szerintem neked is beszelned kene vele megha nem is egy vita kozepen de kellene. Csak negyszemkozt.

Es hidd el o is beszelt ki engem de a legviccesebb resze(amin meg ma is tudok nevetni)az az hogy o azt hitte hogy en nem tudom!!

remelem segit majd Neked!Sok Sikert!:):):)

Szerintem

2012. márc. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!