Nurofent adtam neki utánna antipiretikus kuppot 39,4-re! Most alszik, a torka van begyulladva meg kap antibiotikumot! Mi várható? Hadjam aludni vagy nézesegessem hogy lejjebb megy e láza?
de a nurofen fájdalom csillapitó is!
akkor valami baja lehet????????
1 éves fiamnak volt tegnap nagyon makacs láza. Délelőtt a doki irt neki antibiotikumot, és mondta adjak neki lázcsillapitó szirupot, Nurofent adtam. De ezt csak 6 órás időközönként lehet adni. De valahogy nem akart segiteni. Délután már ülőfürdőt csináltam neki, ennek ellenére még feljebb szökött a láza 39,4 volt és sikitott szegénykém. Ezért bevittük a kórházba, ott kapott két szurit amitől lement a láza és egész éjjel aludt.
Ott azt mondták hogy inkább a vizes borogatást kell csinálni, mert az ülőfürdőt általában rosszul végzik a szülők. És kúpot ajánlották mert hogy az jobb, de szerencsére nem volt rá szükség. Ma már nem volt láza, most is alszik már elég régóta. Neki is anginája van.
Reggel viszont kétszer ment a hasa, valószinű a gyógyszertől.
Egy biztos hogy nem szabad keverni a lázcsillapitókat, mármint más fajtával!
Ha nagyon forrónak érzed akkor mérd meg neki hónaljban akkor is ha alszik, lehet észre sem veszi. Nehogy baj legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!