Beszéljek az anyukával vagy hadjam rá a dolgot?
Szerintem ne avatkozz bele, mert a végén rajtad csattan az ostor, előbb utóbb,ha a férjnek van esze rendet tesz,mert én bizony föld alá süllyednék a nő helyében.
De Te tényleg ne csinálj semmit, felháboritó,de az ő életük, sajna meg a kicsi gyerekeké...
hú hát ez nem semmi!hát én finom mondanám neki valahogy úgy:nem lehet hogy azért nem eszik a pici mert nincs nyugodt környezetbe?vagy valahogy így,nehogy aztán megsértődjön vagy baj legyen belőle.a kutyára meg talán úgy:nem zavar hogy a kutya a szájába veszi a cumis üveget?
amúgy olvastam olyat hogy a macska jelenléte okozhat sajnos nagyon durva fejlődési rendellenességet a babáknál,mert állítólag sok baktériumot hordoz magába.talán tényleg jobb lenne ha nem sűrűn vinnéd oda a kicsidet!anyukát is valahogy rá kéne vezetni a nyugodtabb viselkedésre,ami lehetséges mert nekem is volt ilyen időszakom,csak én észre vettem magamon.bár akkor még nem volt babánk.hát sok sikert kívánok ehhez a nem egyszerű feladathoz!
Ha nagyon szeretnél segíteni, és elég erős vagy hozzá, hogy hamukázz, akkor mondd azt, hogy lehet az a baj, hogy nagy a hangzavar, mert a te babádnak is volt egy időszaka, amíg nem szopizott, és kiderült, hogy azért nem, mert ordított a tévé, vagy ismerősék voltak és ők kiabáltak. MOndd neki, próbálja ki, hogy elvonul egy szobába, csak ők ketten, és mindenkit távoltart, amíg eszik a kicsi, és ha így szopik, akkor nála is a hangzavar volt a gond.
Ha nem őt hibáztatod (persze egyértelmű, hogy neki kellene erre odafigyelni), hanem csak példálózol, mintha te is megjártad volna ezt, akkor nem fogja magát hülyének érezni, és nem fog bedacolni, hanem valószínűleg kipróbálja, és így legalább a kicsi manónak lesz esélye nyugodtan enni.
Mondjuk nem irigyellek, de ha szeretnél segíteni, akkor szerintem ez a legjobb módszer.
Én lehet, hogy azt füllenteném, hogy "képzelje csak", az én babám is alig akart szopizni, amikor mondjuk a süket nagyannyával beszéltem telefonon szoptatás közben (vagy akármi hihető kiabálós körülmény). Ééés, amikor abbahagytam az óbégatást, akkor rendesen szopizott, úgyhogy van egy olyan gyanúm, hogy lehetséges, hogy az erős hangok ilyenkor zavarják; talán meg lehetne neki is próbálni a csendbenmaradást, ki tudja, talán beválik. Ilyesmi.
A kutyás-cumisüveges sztoritól feláll a hátamon a szőr; szetintem kísérteni fog rémálmomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!