Gátolja a fogzást? 8 hónapos lesz a babám és júliusban kibujt két alsó foga! Azóta meg egy sem! Talákoztam egy anyukával és azt mondta hogy a borostyán lánc miatt nem bujik ki a babám foga! Mi van mondom akkor vegyem le?
Figyelt kérdés
2010. okt. 19. 13:16
1/13 anonim válasza:
Marhaság...
később is lesz ilyen nálunk másfél évesen 10 foga volt most kettő éves és 11 foga van....
2/13 anonim válasza:
uramisten, micsoda marhaság. a borostyánlánc nem gátolja a fogzást, nekünk is van, és már csak a 4 utolsó hiányzik. arra való, hogy a fogzási fájdalmakat csökkentse, ha nem is teszi, gátolni tutira nem gátolja. a fogak nem futószalagon jönnek, néha bizony várni kell rájuk!
3/13 A kérdező kommentje:
én is tisztában vagyok vele mire jó a borostyánlánc!
2010. okt. 19. 13:19
5/13 anonim válasza:
te jó ég!Ha meg csiklandozod a talpát nem fog járni. Hülyeség.
6/13 anonim válasza:
A fiamnak 7 hónapos korára 8 foga volt. Aztán fél évig semmi, 14 hónapos koráig egy darab nem nőtt ki, de aztán egy hónap alatt újabb 8 bújt ki. Sosem használt borostyánláncot:)
7/13 anonim válasza:
Biztosan nem gatolja!!Bar en abban nem hiszek, hogy segiti, de gatolni biztosan nem gatolja.Amennyiben Te hiszel benne hasznald!!!
Lanyomnak 4.5 honaposan 1 nap elteressel jott ki az elso 2 foga.6.5 honapos koraig egy sem jott!!Akkor viszont 4 het alatt 5.
Ez kiszamithatatlan!!Semmi baj nincs hidd el!!!
8/13 anonim válasza:
10 hónapos fiamnak 1 foga sincs. Nincs borostyánlánca. Akkor mitől, he? Marhaság.
9/13 anonim válasza:
kkislányom 13hónapos.1éves koráig csupán 2foga nőt ki.azóta szinte egyszerre 3is kijött már,sőt,a következő bizsikéje is készülődik már.nyaklánca neki is van 4hós kora óta.hátráltatni biztos nem hátráltatja.
10/13 anonim válasza:
Szerintem meg nem vagy tisztában azzal, hogy mire jó a borostyánlánc, sőt, szerintem azt sem tudod, hogy mi az. Ha megengeded, felvilágosítalak: a borostyánkő megkövesedett fenyőgyanta, és testhőmérsékleten illóanyagok válnak ki belőle, amik idegnyugtató hatásúak. Mindössze ennyi a "titka". Nem segíti a fogzást, nem csillapít fájdalmat, nem csinál semmi mást azon kívül, mint amit az előző mondat(ok)ban leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!