Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Véleményt szeretnék kérni,...

Véleményt szeretnék kérni, borostyán lánc vagy karkötő?

Figyelt kérdés
Aki használ a babájának,melyiket ajánlaná szivesebben?
2010. nov. 8. 11:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Igazából nekünk van mindkettő......nem tudom használ e valamit.

A nyakláncot nem merem ráadni. Rövid fazon, de olyan kis duci a Babám, hogy egyszerűen nem lennék nyugodt, ha rajta lenne. A karkötő viszont már vagy 4. hónapja rajta van. Fel se tűnik neki, hogy ott van. De sajna lehet lassan le kell vennünk, mert a keze is nagyon hurkás :-)

2010. nov. 8. 11:30
 2/3 anonim ***** válasza:
Mi láncot használunk. Ha csak egyesével jönnek a fogak, hat, ha több jön egyszerre, akkor hiába minden. Állítólag a lánc hatásosabb, mint a karkötő.
2010. nov. 8. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk láncunk van én azt szívesebben ajánlom!Valahol olvastam,hogy a karkötőnek nincs olyan hatása!No nem a karkötővel van a baj hanem azt hiszem a csuklón nem úgy hat,vagy valami ilyesmit olvastam valahol de már nemtudom megmondani neked,hogy hol!A lánctól nem kell félni teljesen biztonságos!Az én kisfiamon 3 hónapos kora óta rajta van,észre se veszi,most 6 hós!Azóta sokkal jobbakat alszik éjjel is és nappal is!

Arra vigyázz,hogy nehogy valami gagyit vegyél mert azok nem igaziak(állítólag müanyagból készítik)és akkor már természetesen nem is ér semmit!

Én innen rendeltem:

www.borostyanlanc.hu

Remélem tudtam segíteni!

2010. nov. 8. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!