Mi az a borostyan lanc? En meg sosem hallottam rola. Mire jo?
A borostyánkő gyógyító hatását már az Ókorban ismerték: fájdalomcsillapító hatása miatt amulettként viselték, de olajat is készítettek belőle. A borostyán a helyi fájdalmak kiváló gyógyítója és a nyugtalanságra, szorongásra is jó hatással van, ezért ajánlják szívesen a természetgyógyászok már csecsemőkorban is. A borostyán segít megelőzni a vírusfertőzéseket is.
Kislányom 7 hónapos kora óta hordja, éjjel-nappal, sosem vettük le, de igazából minden fogával szörnyen megszenvedett eddig... Szval nem tom...
Borostyánkövek felfűzve. A baba nyakába téve enyhítik a fogzási fájdalmat. Én nem hittem benne, aztán kaptunk egyet. Utána vertem a fejem a falba, hogy miért kínlódtunk eddig.
Hogy a kövek a bőrrel érintkezve miként fejtenek ki fájdalomcsillapító hatást, arról fogalmam sincs, de állítólag már az ókorban is tudták.
Keress rá guglin! pár ezer Ft, asszem.
"A borostyán segít megelőzni a vírusfertőzéseket is."
Persze, mondja a biológiai analfabéta!
Életveszélyes?Tényleg??
Légyszi linkeljetek már be pár olyan oldalt,amin az szerepel,hogy hány gyerek halt bele a borostyánlánc viselésébe!!
Csak mert én még soha nem hallottam ilyent...
Köszi
állítólag eddig németországban volt egy haláleset. A gyerek lánca beakadt valami játszótéri játékba és szabályosan felakasztotta magát a alánc miatt. De ez egy eset volt, a láncot meg milliók hordják Ausztriában, Németo-ban, Hollanadiában, Svájcban, stb.
A patikákban is árulják ezekben az országokban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!