Mi az a borostyan lanc? En meg sosem hallottam rola. Mire jo?
mindenki eldöntheti, hogy mit tart hülyeségnek és mit nem. egyébként mondjátok már el, hogy miért életveszélyes ezt használni? egyesével csomózott, fémmentes tekerős csattal- az én fiam 2éve hordja, és soha le nem esett róla, és esély sem volt rá, hogy felakassza magát vele bárhová is. a babalánc nem olyan hosszú, hogy kölödkig érjen egy babán! azért kell rájuk adni korán- két hónaposan, hogy megszokják hogy rajtuk van, és így nem zavarja őket, nem akarják leszedni és nem piszkálgatják. a kisebbik fiam 3hós, már egy hónapja neki is van lánca-semmiben sem akadályozza sem őt sem engem.
nem utolsó sorban a nagyfiam fogai úgy jöttek ki, hogy észre se vettük egyiket sem.
most érezzem ezért magam rossz felelőtlen anyának egy nyaklánc miatt- mert néhány embernek ez nem tetszik, már bocs!
szerintem bármi más veszélyesebb egy gyerekre mint ez a borostyán babalánc!
Bocsánat, de én is kérdeznék.
Mi kaptuk a borostyánláncot, annak ellenére, hogy az ajándékozónak előtte elmondtam, hogy nem szeretnék. Most sem tettem még a fiam nyakába, egyrészt mert nem hiszek benne, másrészt meg nem tetszik egy baba nyakában ilyen gyöngysor.
Harmadrészt meg - és itt jön a kérdésem minden provokáció nélkül, hogy a babák nyakát így hogy lehet jól tisztítani, ill. a cérna, amire felfűzik a gyöngyöket fürdés után nem marad nedves, ami a baba bőrét zavarhatja?
Én a borostyánláncot inkább a trendi kategóriába sorolom, mert a válaszokat olvasva bizony bőven akad példa arra. hogy a kisgyerek borostyánlánccal a nyakában ordított a fogzással. Márcsak egy -költői- kérdésem van. Ha gyógyító hatású, akkor miért is nem támogatja a TB? Hiszen így egy csomó drága fogzáskor használatos készítményt, sőt gyulladáscsökkentőt is ki lehetne iktatni a kisbabák életéből.
A gyerekeimnek nem volt borostyánlánca, én nem is hiszek ebben egyébként. A lányaim fogai minden szirénázás és éjszakai bulik nélkül előbújtak. A barátnőm vett a nyugtalanul alvó kisfiának. Ugyanúgy rumlis maradt minden egyes éjszakájuk. Szóval kinek bejön, kinek nem.
Utolsótól kérdezném,hogy elméletileg az oltások is nagyon hatékonyak!!
Szóval miért nem támogatja őket a tb??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!