Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Beszeljek a dokival?

Beszeljek a dokival?

Figyelt kérdés
14 honapos a babam,es ma arra figyeltem fel hogy kiutesei vannak a ket karjan,es eleg suru.........epp egy kicsi helyen,nem mindenutt.A multheten kapott epret,gondoltam attol is lehet de akkor mindenutt kenne legyen...nem?Hasmenes nincs,olyan mintha csalanhoz ert volna.
2011. máj. 25. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:

Ha múlthéten evett epret annak másnap már jelentkeznie kellett volna.

Ha csalánkiütés akkor valami másra alergiás.

2011. máj. 25. 14:14
 2/8 anonim ***** válasza:

Valószínűleg a melegtől lehet.

Nálunk is van, igaz a nyakon és háton.

Ha készséges telefonon a doki, kérdezz rá, esetleg beszélj a védőnővel.

2011. máj. 25. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha a mult heten kapta az epret, akkor nem most jonne ki az allaergias kiutes. Nem lehet, hogy kint valamilyen novennyel erintkezett, es attol van? Nem esetleg melegkiutes? Ha nagyon aggodsz, akkor hivd fel a dokitokat, vagy a vedonodet.
 4/8 anonim ***** válasza:

Ekcéma??

Vidd el bőrgyógyászhoz.

5/8 A kérdező kommentje:
Rem h nem.Olvastam az ekcemarol es kepeket is lattam,de ezek a kiutesek nem is hasonlitanak.
2011. máj. 25. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyet értek az epres hozzászólókkal.

Az ételallergia kb. 2-3 órával a fogyasztás után jelentkezik, vagy még hamarabb, de maximum másnapra. Egy héttel később kizárva!

Melegtől a pöttyök?

Én mindig lefényképezem a gyereket, ha ilyesmi van, ami nem tűnik veszélyesnek, csak jó lenne tudni, mi az, és legközelebb, amikor megyek a dokihoz, viszem a kis fényképezőgépemet (nem törlöm ki belőle e képet), és megmutatom neki. Ez eddig mindig bejött.

Ha kellett, tovább küldött orvoshoz, de általában megfejtettük az okát...

2011. máj. 25. 14:24
 7/8 anonim ***** válasza:

"Rem h nem.Olvastam az ekcémáról és képeket is láttam,de ezek a kiütések nem is hasonlítanak"

nem minden ekcéma egyforma a lányom lábán minden télen van és apró kis kiütés pöttyökkel kezdődik no meg száraz a bőre ott ahol kijön

de én is a melegkiütésre voksolok

2011. máj. 25. 15:40
 8/8 A kérdező kommentje:
NEM EKCEMA.......es voltunk mar a dokinal....NAP ALLERGIA.
2011. máj. 27. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!