Hogyan dekoráljam, rendszerezzem az iskolai szekrényemet?
Nekünk is ilyen.
L alakú szekrényeink vannak. Én úgy csinálom, hogy leghátra berakom a könyveket magasság szerinte, eléjük a füzeteket. A tesizsák befér a könyvek mellé, a váltócipőm meg a füzetek mellé. A kabátomat felakasztom, az pont befér az "L szárába ".
Nekem van kirakva órarend, hűtőmágnes, szerintem nem sokára viszek rá üvegfestéket is.
17/l
Hát nem valami jó képet találtam,de viszonylag ez a legnormálisabb:
Nekem ilyen van bent és így ezekre sokmindent tudok pakolni és így sokkal több helyem van,jobban átlátható és nagyon olcsón szereztem be és könnyen beszerelhető:)
Szóval én ilyen műanyag polcot javaslok. Csak ha véltetlen ilyet szeretnél venni akkor pontosan mérd le a szekrényt és amit kinézel polcot is,nehogy aztán ne tudd betenni.
Dekorálni: az ízlésed szerint.. nekem a belseje 'kivan tapétázva" és az ajtó belsején képek meg órarend van..
és rózsaszín.. vízfestékkel/temperával festettem ki,mert alapból ilyen csúnya szürke és ezt le tudom majd mosni róla ha elmegyek a suliból.15l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!