Párom lánya 13 hiba e rászólni a cigi miatt? Többi lennt
nem nálunk lakik,anyjánál maradt,kéthetente alszik itt,és 1.5 éve bukott le először,jól megdorgáltuk,"megzsaroltuk" h nem mondjuk el az anyjának,de végülis amit kértünk eztán tőle se ő sem mi nem tartottuk be,ment minden tovább mintha mi sem történt volna..
de kb egy hónapja megint találtunk egy szál cigit ami rúzsos volt,tehát a szájában volt..
az apja nem nagyon akarja nevelni,mert úgy gondolja innen mi úgyse tudjuk nevelni.
de addig "csesztettem" h ez így nem mehet tovább,muszáj szembeszállni vele,elővette a gyereket,de az persze mindent tagadott,és így a párom nem csinált vele semmit. azt mondja nem arról van szó h nem nekem hisz,de nem tud mit csinálni.
én csak annyit szeretnék hogy adja a lánya tudomására h nem hisz neki,tudja h ő volt és ne nézze hülyének!
de már nem akarom traktálni a pasim,már lassan azt hiszi üldzési mániám van..
tényleg az van???
Azt már eddig is tudtam h nem tudjuk örökkévalóságig kivédeni h cigihez jusson,igazából én tényleg nem tilthatom meg,mivel akkor dohányosként szembeköpném magam..
de arra,hogy ez nem olyan nagy dolog és mit tudok én innen nevelni,akkor cigit is vehetek neki ennyi erővel nem??
ha ennyire nem akar foglalkozni vele az apja,akkor akár pénzt is adhatna neki cigire... pffffff... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!