Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Megütöttem nagybátyám, ez...

Megütöttem nagybátyám, ez hiba volt?

Figyelt kérdés
Felidegesitettem és ő ezért pofozott meg, de ez nem mentség neki sem. Viszont én visszaütöttem. Nem mintha mentegetőzni akarnék, de ezt ő hogyan engedte meg magának ? 15/L vagyok
2010. aug. 16. 21:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Férfi soha nem üthet mmeg nőt főleg nem ennyi idősen, mégha a testvére és jó oka van rá, akkor sem. Jogos, hogy visszaütöttél, totál ne legyen emiatt lelkiismeretfurdalásod. 15/F
2010. aug. 16. 21:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem testvérem, anyumnak a testvére ! Nekem nagybácsim
2010. aug. 16. 21:26
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, honnan vette a bátorságot, hogy megüssön, hiszen nem az apád. Valószínű a haragját próbálta így levezetni, ami rendkívül ostoba dolog, főleg egy felnőtt férfitól. Egyáltalán nem tartom problémának, hogy visszaütöttél, nagyon kevés olyan okot tudnék, ami miatt egy felnőtt férfi megüthet egy kamaszlányt. Emiatt szerintem se legyen lelkiismeretfurdalásod, de alkalomadtán beszéljétek meg, mégiscsak családtag. Mondd meg neki, hogy legközelebb is vissza fogsz ütni, ezért, ha bármi problémája van veled, rendezze értelmes felnőtt módjára, KOMMUNIKÁCIÓVAL.
2010. aug. 16. 21:54
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt hiba, jogos volt.

De egyébként mivel idegesítetted fel??(nem konkrétan arra gondolok hogy mit mondtál neki,hanem hogy mivel kapcsolatban -mondjuk tök mindegy mi volt,nem változtat a véleményemen.)

2010. aug. 16. 21:58
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
1. válaszoló vagyok, és bocsi, hogy félreolvastam, de akkorsem üthet meg, ez olyan mintha egy vadidegen ütne meg, konkrétan semmi közöd hozzá vér szerint. Egy férfi semikor sem üthet meg embert, ha az az ember nőnemű, akkor sem. Teljesen jogos, hogy visszaütöttél, de ezt már elmondtam. További szép estét:)) 15/F
2010. aug. 16. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:
71%
nem volt hiba.. jóltetted
2010. aug. 16. 22:54
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Én is visszaütöttem volna!

Maximum az anyám vagy az apám üthet meg!

Amúgy min vesztetek össze és mit szólt amikor visszaütöttél?

2010. aug. 17. 10:59
 8/11 anonim ***** válasza:
6%
üss vissza,sőt én (nem dedosbol),de teljes erőböl felpofoztam vna.
2010. aug. 17. 13:17
 9/11 anonim válasza:
14%
rosszul tetted hogy visszaütöttél mert szarrá kellet volna verned őt!
2010. aug. 17. 13:23
 10/11 anonim ***** válasza:
23%

Egy értelmes felnőtt férfi soha, semmilyen körülmények között nem üt meg egy lányt/nőt.

Nem mondom, hogy jól tetted, hogy visszaütöttél, mert ezzel lesülyedtél az ő szintjére.

Egyszer engem is megütött a keresztapám(nagybátyám), igaz, nekem ő olyan, mintha az apukám lenne. (Apu meghalt még a születésem előtt és megpróbálja pótolni valamilyen szinten.) Azt a pofont amolyan atyainak szánta. És most azt mondom, nem ez volt a jó megoldás tőle, de meg lehet őt is érteni. Kb. 10 éves voltam és a nagyszüleimnél volt az egész család. Én elkezdtem mondani, hogy miért ilyen levest főzött a nagyi, miért nem nokedlit főzött tészta helyett. Szóval semmi sem felelt meg. A keresztapu mondta, hogy most már fejezzem be. Én meg visszaszóltam, hogy miért fejezzem be, amikor semmi se olyan, mint amilyet akartam. Itt jött a pofon.

Elítélendő, hogy megütött, de az is, hogy visszaütöttél. Jó lenne hallani az egész történetet, mert az se mindegy, hogy miért kaptad a pofont.

17/L

2010. aug. 17. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!