Hol a hiba? Kinek a hibája?
Mesélte barátnőm,hogy Ő nagyon r.banc,mert már 3sráccal feküdt le.S most meg azt mondta,hogy reméli,hogy megjön neki időben,mert majd' 2hete volt egy buli a faluba,ahol lakik és berúgott,s egy srác megd.gta.Persze félt,hogy terhes lesz.
DE vajon mi az oka,hogy egyes mai fiatalok ilyeneket tesznek?(cigi,pia,szexuális kapcsolatok...)
Én nem ilyen vagyok,s nem is vágyom erre.Csak kíváncsi vagyok,hogy Ti mit gondoltok.
14,5/L (a barátnőm 15éves)
Mindig mindenki mondja, hogy a szülő hibája. Ezzel nem tudok egyetérteni, sajnálom. Az egy éves totyogó is maga dönti el, hogy ő most megpróbál elindulni, vagy sem, kimondja e, hogy "mama", vagy nem. Saját döntései vannak mindenkinek. A szülők csak próbálják a helyes irányt mutatni, de egy gyerek nem feltétlenül követi. Az az oka, hogy a mai fiatalok ilyenek, mert rossz a társaság. Folyamatosan hülyül el a többség, és ezzel a szülők már nem tudnak mit kezdeni.
Én 15 éves vagyok, cigizek, voltam már jópárszor részeg, járok bulizni, de még szűz vagyok, nem adom magam senkinek, nem drogoztam még sose, és nem is tervezem. Anyáék csak a bulikról tudnak, azt nem, hogy ott mit csinálok. De van egy határ, amit felállítottam magamnak, és azt nem fogom átlépni. Mindenki a saját életéről dönt. A szülők mutatják a helyes irányt, de az a gyereken múlik, melyik úton indul el.
Kedves utolsó válaszoló!
Köszönöm szépen Neked is és mindenkinek a válaszát!Bár én nem értek veled egyet,hiszen egyébként nagyon kedves,humoros jó fej lány és szeretjük egymást(nem félre érteni,BARÁTKÉNT szeretjük egymást).Az,hogy berúgott és megb.szta egy fiú egy dolog,de ezért még lehet egy másik esélye:) Az az ő baja,hogy ha ilyeneket csinál,nekem nem kell utánozni meg semmi,amúgy pedig mint már mondtam jó fej,aranyos csaj és hasonló az érdeklődési körünk(zene,ruhák,ékszerek stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!