Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hol a hiba? Kinek a hibája?

Hol a hiba? Kinek a hibája?

Figyelt kérdés

Mesélte barátnőm,hogy Ő nagyon r.banc,mert már 3sráccal feküdt le.S most meg azt mondta,hogy reméli,hogy megjön neki időben,mert majd' 2hete volt egy buli a faluba,ahol lakik és berúgott,s egy srác megd.gta.Persze félt,hogy terhes lesz.

DE vajon mi az oka,hogy egyes mai fiatalok ilyeneket tesznek?(cigi,pia,szexuális kapcsolatok...)

Én nem ilyen vagyok,s nem is vágyom erre.Csak kíváncsi vagyok,hogy Ti mit gondoltok.

14,5/L (a barátnőm 15éves)

2009. nov. 19. 19:33
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
15 évesen...szép eredmény természetesen a szülő hibája.
2009. nov. 19. 19:39
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
esemény utáni tablettárol nem hallottál?
2009. nov. 19. 19:40
 3/12 A kérdező kommentje:
mikor meghallottam,hogy megb.szták csak néztek és hüledeztek a szemeim,hogy ez most komoly vagy csak viccel.Szeret poénkodni ezért nem tudtam komoly-e...de nagyon kiakadtam.Azt hiszem jól kiosztottam,hogy tudja-e mekkora felelőtlenség volt...
2009. nov. 19. 19:41
 4/12 A kérdező kommentje:
könyörgöm NEM rólam van szó.Egyik osztálytársam aki a barátnőm mesélte,hogy mi történt vele...Egyébként ha neki ez nem jutott eszébe akkor meg is érdemelte volna,hogy terhes legyen.Lehet,hogy rosszindulatúság,de hogy lehet valaki ilyen hülye?
2009. nov. 19. 19:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindig mindenki mondja, hogy a szülő hibája. Ezzel nem tudok egyetérteni, sajnálom. Az egy éves totyogó is maga dönti el, hogy ő most megpróbál elindulni, vagy sem, kimondja e, hogy "mama", vagy nem. Saját döntései vannak mindenkinek. A szülők csak próbálják a helyes irányt mutatni, de egy gyerek nem feltétlenül követi. Az az oka, hogy a mai fiatalok ilyenek, mert rossz a társaság. Folyamatosan hülyül el a többség, és ezzel a szülők már nem tudnak mit kezdeni.

Én 15 éves vagyok, cigizek, voltam már jópárszor részeg, járok bulizni, de még szűz vagyok, nem adom magam senkinek, nem drogoztam még sose, és nem is tervezem. Anyáék csak a bulikról tudnak, azt nem, hogy ott mit csinálok. De van egy határ, amit felállítottam magamnak, és azt nem fogom átlépni. Mindenki a saját életéről dönt. A szülők mutatják a helyes irányt, de az a gyereken múlik, melyik úton indul el.

2009. nov. 20. 00:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
a barátnőd agyilag még gyerek nem tud felelősségteljes döntéseket hozni.pl:részegen nem fekszek le bárkivel,főleg nem gumi nélkül.amíg ez nem természetes neki addig hagyja a szexet mert ennek így rossz vége lessz.lehet ,hogy csak menő akart lenni vagy apia ütötte ki nagyon de egy terhes kamasz nem túl menő,főleg ha valami nemi bajt is elkap.te légy más ,jól teszed ,hogy segítesz neki helyes irányba továbbmenni.
2009. nov. 20. 01:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Persze van olyan,hogy a szülők mindent megtesznek az ilyenek elkerülésére,de a tininek saját döntése is van!A szülő dolga,hogy elveket adjon,elvek szerint neveljen...és ez hiányzik manapság!Az ELVEK és a KORLÁTOK amik szerint egy tini,egy 5 éves gyermek és egy felnőtt is él!Ha nincsenek meg ezek akkor lesz az ember hülye!!!És ez teljesen a szülő hibája!
2009. nov. 20. 07:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
bocsi...uccsó vok!Nyilván a szülők nem tudják,hogy ilyeneket csinál ez a csaj már 15 évesen,ha tudnák,tuti nem veregetnék a vállát,hogy ez az kicsim legyél csak ribi úgy a jó!És ez azért történt,mert nem készítették fel idejében a szexualitásra,a veszélyekre,az életre!Sajnálom szegényt...20 évesen már uncsi lesz neki a szex...ki fog égni,lez már vagy 2-3-4 abortusza és mire rátalál az igazira nem fogja tudni úgy IGAZÁBÓL élvezni a szexet vele és lehet gyermeke sem lehet már!Vagy örökké ezt csinálja és lesz egy pár könnyű kis nemibetegsége....úgy tudom a gonorrhoea elég kellemetlen...na majd a szülők akkor rájönnek és akkor sem fognak semmit csinálni csak sajnálkozni magukon,hogy jajj a mi hibánk...közben annak az elbäszott gyereknek akit félreneveltek tönkremegy az élete!Igen ezek a döntések a tinire hárulnak,de ha a szülők csak a felét mondták volna el annak,hogy mi a jó és rossz fejét vesztve szexelni akkor máris lehet,hogy óvatosabb lenne!És én nem csak a terhességtől félnék...vannak rosszabb helyzetek...szerintem eszméletlen ciki lenne,ha a nemibeteg-gondozóban megkérnék,hogy hívja be a fiúcskát akitől elkapta a nyavalyát...és azt mondaná,hogy nem tudja ki az!Pedig megérdemelné...és megérdemelne szegény 2 normális felnőtt szülőt!Mert megcsinálni nagyon könnyű..sok benne az élvezet...de felnevelni néha kín,csupa arcpirulás,de ettől lesz ember belőle!Látszólag a szülei sem érettek még,ha nem tudnak ilyenekről felszabadultan beszélni a gyermeküknek!Nekem ez a felháborító!
2009. nov. 20. 07:13
 9/12 anonim ***** válasza:
esemény utáni tabletta? jó nagy eszed lehet..elég gáz, hogy 14-15 éveseknek már ezen jár az agyuk. 15 éves még gyerek. Kérdezőnek: Ne foglalkozz vele, Te legyél más..erkölcsösebb és ne is érdekeljen az ő sorsa..Egyébként én már nem is neveznék barátnőmnek egy ilyen kis ribit.
2009. nov. 20. 16:13
 10/12 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Köszönöm szépen Neked is és mindenkinek a válaszát!Bár én nem értek veled egyet,hiszen egyébként nagyon kedves,humoros jó fej lány és szeretjük egymást(nem félre érteni,BARÁTKÉNT szeretjük egymást).Az,hogy berúgott és megb.szta egy fiú egy dolog,de ezért még lehet egy másik esélye:) Az az ő baja,hogy ha ilyeneket csinál,nekem nem kell utánozni meg semmi,amúgy pedig mint már mondtam jó fej,aranyos csaj és hasonló az érdeklődési körünk(zene,ruhák,ékszerek stb.).

2009. nov. 20. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!