Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek hol van a hiba?

Szerintetek hol van a hiba?

Figyelt kérdés

Sok fiúnak bejövök, de senki se hív el sehova... olyan rossz látni, hogy a barátnőim mindig mennek valahova én meg egyedül vagyok:(

13L

2011. febr. 13. 08:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
50%
Ne magadban keresd a hibát, hanem a fiúkban! :) Írj magadról hogy nézel ki!
2011. febr. 13. 09:10
 2/13 A kérdező kommentje:
162cm vagyok, homokóra alakom van, barna, hullámos vállig érő hajam, mézbarna szemem, szív alakú arcom, mandula szemem, kicsit krumpli orrom:S, általában valami egyszerű pólót hordok mellénnyel vagy valami mintás felsőt egyenes, vagy nagyon ritkán csőfarmerrel. És szemüveges vagyok, két szemüvegem van, 1 Rayban és egy Retro, de hordok kontaktlencsét is
2011. febr. 13. 09:16
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Első vagyok. A leírásod alapján nagyon szép lehetsz! :) Most már biztos, hogy a fiúkban van a hiba! :)
2011. febr. 13. 09:30
 4/13 anonim ***** válasza:
45%
Még mindig első vagyok. Egyébként én is fiú vagyok.
2011. febr. 13. 09:32
 5/13 A kérdező kommentje:
sok mindenkinek tetszem, de senki nem hív el sehova:P Ok, sulibuliban meghívtak meg ilyenek, de hétköznapokon semmi
2011. febr. 13. 11:11
 6/13 anonim ***** válasza:

Talán te is kezdeményezni..

Főleg ha csak lógni,barátkozni akarsz velük akkor ez nem,olyan,mint a randikérés..

Én se szeretek mindig mindenkit hívogatni,mert fiú vagyok.

Egy lány is elhívhat,hogy "hé,te nincs kedved elmenni valamerre,mert unatkozom" vagy bármi..

Aztán ha véletlen nem érnék rá akkor megmondom,hogy holnap vagy bármi.

Szerintem néha te is kezdeményezhetnél aztánmár úgyis más is fog hívni.Lehet,hogy félnek,hogy nem mennél el és leégnének.

15f

2011. febr. 13. 12:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Előzőnek igaza van, te is nyugodtan elhívhatsz bárkit, ebben még nincs semmi rossz! :)

16/F

2011. febr. 13. 14:24
 8/13 A kérdező kommentje:
de hogyan érjem el, hogy ne remegjen a hangom és ne égjek be?:S
2011. febr. 13. 15:28
 9/13 anonim ***** válasza:
13 éves fiúk még nem mernek leszólítani egy lányt. Várj még egy kicsit! :)
2011. febr. 13. 17:03
 10/13 A kérdező kommentje:
de a barátnőimet le merték szólítani:(
2011. febr. 13. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!