Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lehet a baj velem?

Mi lehet a baj velem?

Figyelt kérdés

16/L vagyok. Színötös tanuló, napi 3-4 órát tanulok. Hétköznaponként 6-7 órát alszom(ami kevés), hétvégén kb 9-10-et.

Lelkileg nincs velem minden rendben, járni fogok pszichológushoz.

Egy hete talán, vagy kettő, nem tudom mi van velem. Nyűgös vagyok, fáradt vagyok. Alig várom, hog hétvége legyen, és pihenhessek. A hét közepétől pedig alig megy a tanulás. Tegnap felkeltem fél tízkor, és olyan voltam, mint akit agyonütöttek. Visszafeküdtem, és nem bírtam kikelni az ágyból, majd délután is lefeküdtem egy órára, és még mindig olyan voltam mint aki nem aludt semmit.

Ma is felkeltem, és szédültem, meg nyomást éreztem.

Tanulnom kellene, de amint a tanulásra gondolok a sírás folytogat, fáradt vagyok. Pedig aludtam.

Mit csináljak? Nem ronthatok, össze kellene szednem magam,de így hogyan?

2012. febr. 26. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne tanulj annyit! Pihend ki magad, kapcsolódj ki.

Ne hajts annyira. Megértem, hogy jól akarsz tanulni de nem kell túlhajtanod magad.

Esetleg nem vagy érzékeny az időjárásra?

2012. febr. 26. 13:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Az a baj, hogy hiába pihenek, semmi. Tegnap elő se vettem egy könyvet se, és mégse pihentem ki magam. Muszáj ennyit tanulnom, én hiába értem az anyagot, ha nem tanulok ennit nem tudom visszamondani.

Nem tudom, hogy hathat-e rám, nyilván közrejátszik, nade ennyire?:S

2012. febr. 26. 13:04
 3/6 anonim ***** válasza:

Az időjárás is szerepet játszhat ebben,de nekem az a tapasztalatom,hogy ha ilyen 10-ig alszok és még fáradt vagyok nem szabad visszafeküdnöm,mert csak nyűglődni fogom.. ilyenkor elmegyek futni a kutyámmal és feléledek és egész nap lekötöm magam,kicsit pihenek. Nem fekszem le csak esetleg tévézek,gépezek egy kicsit. Én olyan 2-3 órát szoktam tanulni és egyáltalán nem érzem azt,hogy túlhajtom magam..sőt még többet is tudnék tanulni,csak nincs már időm rá.

Ja meg nekem a kakaó is csodákra is képes nálam:D Keress valami hobbit.

2012. febr. 26. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Ne 4-7 órát aludj, hanem 9-10-et. Lehet, hogy a szervezeted most kezd belefáradni a sok tanulásba, kevés alvásba.
2012. febr. 26. 13:14
 5/6 anonim ***** válasza:
4. vagyok. Javítok: *Ne 6-7 órát aludj. :D
2012. febr. 26. 13:15
 6/6 anonim ***** válasza:
járj el valahova sportolni,rendszerezd az életed,meglátod jobb lesz :)
2012. febr. 26. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!