Miért hiszik azt a kamaszok, hogy nekik mindent szabad, mi szülők meg tehetetlenek vagyunk, mert ennyire nevelhetetlenekké váltak?
én is kamasz vagyok. nem hallgatok anyámra, apámat meg magasrol lesz*rom. elváltak és soha nem kaptam meg a nevelést apámtol, mindig csak bulizott. engem folyamatosan lepofoz anyám már nem tud velem mit kezdeni,meg ugy kezel mintha apácának készülnék.. néha énis fölpofoznám magam, de a bátyámat többször.. ő is elég szemtelen, meg énis. néha már roszzul is érzem magam emiatt, mert tudom h néha a bolhából csinálok elefántot, de annyi érzés dúl bennem h nem bírok velük és valahogy kikell engednem.. álltalában ez anyámon történik meg..
-hogy ha rövidre engeded a pórázt, sok lesz a vita a gyereked részéről (hogy mértnem ugy van ahogy ő akarja) de nem kajlódik ugy el..
-hogy ha hosszúra engeded a pórázt, akkor a te részedről lesz a vita (hol volt? mit csinált? kikkel volt? mért maradt el eddig..stb.) de akkor elkajlódik és roszz tárasaágba is keveredhet.
remélem tudtam segíteni, kitartás :)
12,5
Ha ütöd a gyereked azzal soha sem érsz majd el semmit : max még jobban felbosszantod próbáld meg szigorúan kezelni de szerintem ne üsd meg!
( persze ha eldurvul a helyzet akkor jöjjön az a pofon xD )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!