Miért hiszik azt a kamaszok, hogy nekik mindent szabad, mi szülők meg tehetetlenek vagyunk, mert ennyire nevelhetetlenekké váltak?
Előttem szólónak!
Sajnos sok kamasz komolyan is gondolja azt amit mond...Lehet, hogy esetleg néhányan később megbánják, de én úgy vagyok vele, hogy nem véletlenül gondolta azt amit akkor mondott.Magyarul, valamilyen szinten akkor azt komolyan is gondolta.
nem lettek "ilyenke" és benned van a hiba ha ezt nem veszed észre
mitől lenne hálatlan elmondanád
szeresd, és fogadd el gyereked, őszíntén, hibáival együtt
miért gondolod, hogy az ő helyzete annyira könnyü, hogy nincsenek gondjai, hogy maga sem tudja mit kezdjen a most születő kialakuló személyiségével, érzel hullámvölgyeivel? a hormonális változásokról nem is beszélve. Te miért felejted el önnön tinédzserkorodat, kedves kérdező
volt már iylen kérdés...
de a lényeg...h nem a gyerek tehet róla...mondjuk a rohanó világban nem is beszélgetnek a szülők a gyerekekkel akor mit várnak?
én simán visszapofáztam, de emiatt nem pofoztak
az ember életében ez az a korszak, amikor bizony rájön, hogy ő önálló lény saját gondolatokkal, és apa-anya bizony nem a világ legokosabb lénye, mint korábban képzelte.
szerintem egyébként egy kamasz gyerkenek lázadnia kell, aki nem csinálja, ott valami probléma van. ha a fiatalok nem lázadnának még mindig a fán üldögélnénk
úgyhogy a gyerek önállósodni akar, ő már nem gyerek, de ugyanakkor olyan jó lenne anya ölében is ülni, de ugyanakkor azt sem viseled ha tutujgatnak
szerintem aki úgy érzi, hogy a gyereke hálátlan, mert minden a feneke alatt van, és igazán megbecsülhetné, annak annyit mondanék, tegyen kevesebbet a gyerek s*gge alá, és szeretetet, figyelmet adjon inkább.
mindemellett ez nem azt jelenti, hogy a gyereknek nem kell résztvennie a család életében, nem kell házimunkában kivennie a részét
elszomorít amikor valaki úgy érzi hálatlan a gyereke, amikor van egy gyereke, aki alapvetően feltétel nélkül szereti őt, és vágyik a szülő szeretetére, még ha ellenkezőjét is mutatja. Ennél nagyobb kincs nincs a világon, meg kéne becsülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!