Ti mit gondoltok erről? Elsősorban tizenévesek
véleményét kérem!
Figyelt kérdés
11 vagyok.Felvilágosult vagyok(az idióta osztálytársaimnak köszönhetően).Tudom már azokat ,amiket még nem nagyon kéne tudnom,és nem értem hogy a többi osztálytársam miért folyton csak a szexről tud beszélni?!Elsőben már tudtam mi az,mert már egy lány elmesélte nekem!Miért van mostanában ez,hogy míg én nyáron ki akarok menni piknikezni,ők a facebookon akarnak szexista hülye posztokat nézegetni?Miért van ez??
Mintha csak magamról olvasnék 4 évvel ezelőtt... Igaz, még most sem izgat a téma. Azért viselkednek így, mert éretlenek. 15/L
2012. febr. 16. 15:02
12/20 anonim válasza:
éretlen idiótákkal vagy te is körülvéve :) én sajnos 9 évesen interneten rossz dolgot láttam, és akkor titokban rászáltam a témára...de, minél korábban érdekel és jár körülötte az agyad, annál hamar lesz az hogy nem fognak szexista megjegyzéseket tenni..vagy rosszul képzelem?
2012. febr. 18. 20:07
13/20 anonim válasza:
Figyu! Én 12 vagyok és tavaly az én osztálytásaim is csak erről tudtak beszélni. Engem ez nagyon idegesített. Ne félj, jövőre már nem csak erről tudnak dumálni. Örülnek, hogy felvilágosították őket. Jövőre majd lekattannak erről a témáról. :)) xd szia:))
2012. ápr. 20. 13:44
14/20 anonim válasza:
Mert buták és éretlenek,most inkább a 11-12 éves fiúk nagy rétegére gondolok.Csak több százezret beleölnek a méretüknél 3x kisebb biciklibe, nem kell sokat várni tőlük :) (Vannak kivételek)
2012. máj. 9. 19:45
15/20 anonim válasza:
Én is 11 éves vagyok, úgy vagyok mint te. Én se értem! Miért kell erről beszélni?
2012. máj. 12. 11:40
16/20 anonim válasza:
"Csak több százezret beleölnek a méretüknél 3x kisebb biciklibe"
Te most a BMX-et oltottad? Mert akkor megnézném hogyan csinálsz egy DH bicóval akármit is...
2012. máj. 12. 12:42
17/20 anonim válasza:
Hát az enyémek is ilyenek voltak. Régen azon röhögtek hogy a női mosdóban nézegették azokat, majd a nagyobb lányok be is szóltak nekik hogy röhögjenek csak amíg tudnak mert nemsokára ők is szívhatnak :D
2012. máj. 31. 17:19
18/20 anonim válasza:
Sok sok ismerősöm szerint én vagyok a legperverzebb ismerősük 12 évesen :P Ez normális, anyám is tud róla, hogy én pl olyan fanfictionokat írok, amiben elég sokszor b@sznak és én persze részletesen leírom (amúgy sok könyvet olvastam, amiben részletesen leírják, szóval megy ez nekem xD). Jah és azt még nem is említettem, hogy sokszor dumálunk a szexről, például én azzal piszkálom a barátnőmet, hogy nah tegnap Christian Comával vagy egy másik uraddal aludtál? Ugye sikerült leszopnod? és hasonl beszólások. De engem is ilyenekkel bombáznak, csak nem pont CC-vel xD Nah mind1 szerintem azt se tudod ki ő, nem fárasztalak.
12/L
2012. aug. 2. 19:02
19/20 anonim válasza:
Hallod , kérdező én 14 vagyok , velem ugyanez a helyzet...strandra akarnék menni velük,mert ugye 30-40 fok volt,erre ink. fészbúúk...meg állandóan csak azt a csajt nézd meg,áhh ugyanolyanok, mint a te haverjaid...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!