Gimisek! Ti mennyire piszkálnátok, néznétek ki egy iskolatársatokat/osztálytársatokat azért, mert testőr kísérné el mindenhová?
Figyelt kérdés
Persze nem ő akarja ezt,hanem a szülei.Szóval ti mit gondolnátok róla?Barátkoznátok vele ettől függetlenül?Piszkálnátok?2012. febr. 11. 19:27
11/18 anonim válasza:
Mit változtat az egy ember jellemén, hogy testőre van vagy nincs? Esik 100 pontot az IQ-ja, vagy mi????
Én azzal nem barátkoznék, aki ez alapján ítél meg egy embert. Lehet, hogy nem jó fej a testőr által kísért illető, de csak azért piszkálni, kinézni, nem barátkozni vele, mert testőre van, igencsak kiscsoportos felfogásra vall....
12/18 anonim válasza:
Inkább sajnálnám, hogy a hülye szülei miatt még a WC-re sem mehet egyedül, meg nehezen tud a gorillái miatt barátkozni.
Biztosan nem piszkálnám!
13/18 anonim válasza:
Akkora f.asz aki piszkálná hát nem ő tehet róla . Persze jó szokatlan hogy kísérgetik de most attól ő nem más ember ! Sőt ő sokkal tehetősebb mint a többi tróger azon a helyen . Bár kicsit félelmetes hogy ha kísérgetik mert akkor biztos veszélyben lehet vagy annyira tehetős de magyarban nem hiszem hogy vannak annyira tehetős emberek akik a gyerek mellé testőrt állítanak vagy ki tudja . De most konkrétan a te osztálytársad ? Szerintem adj neki egy esélyt ismerd meg .Ilyen a családi háttere erről ő nem tehet ! Ha valakit megismersz és nem szimpatikus , nem egy nézeteitek vannak akkor sem szép dolog beszólni neki hisz megfértek egymás mellett is és amúgy sem kötelez arra senki hogy beszélgessetek de valakit a családja miatt úgy piszkálni hogy nem is ismered nagyon undorító dolog ! Egyébként meg ha nekem lenne testőröm és beszólna valaki leüttetném :D az biztos Isten vagy valahogy elintézném hogy rossz legyen neki akár én verném meg és ha vissza merne ütni akkor testőrrel elintézem hogy rámtámadt .....ennyi .
14/18 anonim válasza:
miért piszkálnám? héj, van egy testőre! ez menő! honnan van? kölcsön adod néha?? én is lehetek a testőröd? :DDD
15/18 anonim válasza:
Sziasztok!
Miért ilyen felkapottak a testőrök?
hogy van ez?
Én időmben nem volt senkinek se testőre.
17/18 anonim válasza:
ugyan miért kéne piszkálni?
nyilván van oka ...
csak nem Justin Bieberre gondolsz amúgy?
18/18 anonim válasza:
összehaverkodnék vele. egyrészt biztos elég magányos másrészt micsoda cuccaik lehetnek otthon. :-D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!