Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gimisek! Ti mennyire piszkálná...

Gimisek! Ti mennyire piszkálnátok, néznétek ki egy iskolatársatokat/osztálytársatokat azért, mert testőr kísérné el mindenhová?

Figyelt kérdés
Persze nem ő akarja ezt,hanem a szülei.Szóval ti mit gondolnátok róla?Barátkoznátok vele ettől függetlenül?Piszkálnátok?
2012. febr. 11. 19:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
88%

Mit változtat az egy ember jellemén, hogy testőre van vagy nincs? Esik 100 pontot az IQ-ja, vagy mi????

Én azzal nem barátkoznék, aki ez alapján ítél meg egy embert. Lehet, hogy nem jó fej a testőr által kísért illető, de csak azért piszkálni, kinézni, nem barátkozni vele, mert testőre van, igencsak kiscsoportos felfogásra vall....

2012. febr. 12. 07:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Inkább sajnálnám, hogy a hülye szülei miatt még a WC-re sem mehet egyedül, meg nehezen tud a gorillái miatt barátkozni.

Biztosan nem piszkálnám!

2012. febr. 12. 18:35
 13/18 anonim ***** válasza:
75%
Akkora f.asz aki piszkálná hát nem ő tehet róla . Persze jó szokatlan hogy kísérgetik de most attól ő nem más ember ! Sőt ő sokkal tehetősebb mint a többi tróger azon a helyen . Bár kicsit félelmetes hogy ha kísérgetik mert akkor biztos veszélyben lehet vagy annyira tehetős de magyarban nem hiszem hogy vannak annyira tehetős emberek akik a gyerek mellé testőrt állítanak vagy ki tudja . De most konkrétan a te osztálytársad ? Szerintem adj neki egy esélyt ismerd meg .Ilyen a családi háttere erről ő nem tehet ! Ha valakit megismersz és nem szimpatikus , nem egy nézeteitek vannak akkor sem szép dolog beszólni neki hisz megfértek egymás mellett is és amúgy sem kötelez arra senki hogy beszélgessetek de valakit a családja miatt úgy piszkálni hogy nem is ismered nagyon undorító dolog ! Egyébként meg ha nekem lenne testőröm és beszólna valaki leüttetném :D az biztos Isten vagy valahogy elintézném hogy rossz legyen neki akár én verném meg és ha vissza merne ütni akkor testőrrel elintézem hogy rámtámadt .....ennyi .
2012. febr. 13. 18:56
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
miért piszkálnám? héj, van egy testőre! ez menő! honnan van? kölcsön adod néha?? én is lehetek a testőröd? :DDD
2012. febr. 18. 20:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Miért ilyen felkapottak a testőrök?

hogy van ez?

Én időmben nem volt senkinek se testőre.

2012. febr. 20. 15:09
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én elrabolnám ... :-D
2012. márc. 3. 16:42
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

ugyan miért kéne piszkálni?

nyilván van oka ...

csak nem Justin Bieberre gondolsz amúgy?

2012. nov. 1. 17:39
 18/18 anonim ***** válasza:
összehaverkodnék vele. egyrészt biztos elég magányos másrészt micsoda cuccaik lehetnek otthon. :-D
2013. szept. 20. 00:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!