Mi erről a véleményetek? Szerintetek van ilyen?
Egy nagyon jó barátnőm (16 éves) mostanában nagyon sok időt tölt egy 36 éves nővel. Kérdeztem tőle,hogy miért,és azt mondta hogy vele tud a legőszintébben beszélni mindenről,és hogy szinte már a legjobb barátnőjének nézi.Normális ez? Hiszen az anyja lehetne. Egyébként az a nő a barátnőm lovasoktatója.
Engem ez nagyon megdöbbentett,hiszen akkor már miért nem a saját anyjával van ilyen jóban.Nektek mi a véleményetek?
ezek szerint tanítja - lehet tanár-diák kapcsolat jó is:)
A szülőktől máshogy tanulnak a gyerekek, nem úgy, mint tanártól, hanem ellesi, utánozza. És ebben a korban meg már sehogy,lázadozik ellene esetleg, amig fel nem nő (az is a tanulás egy fajtája)
Egy "idegennek" sokszor könnyebb kitárulkozni, mint a saját szüleinknek. Nem kell attól tartani, hogy mondjuk aggódni fog miattunk, és tuti nem él vissza a megtudott dolgokkal. Persze az lenne az optimális, ha az anyjával is ennyire nyitott tudna lenni egy kamasz, de ez ellenkezik a természetükkel.
Én nem hiszem, hogy kivetnivaló lenne egy ilyen barátságban.
Engem 22 évesen egy 60 éves nővel sodort össze a sors. akkor született a kisfiam, és Ő nagyon sokat segített, igazi barátnők lettünk. Azóta eltelt 18 év, és még mindig így érzem.
Én a német tanárommal vagyok így:) Minden búmat-bajomat elmondhatom neki, a feltétel annyi, hogy németül:D
14L
A lovaglás alapban ad nekik egy közös témát. Közös az érdeklődési körük. Lovaglás alkalmával rengeteg mindenről tudnak beszélgetni.
Nálam mondjuk fordítva van a helyzet. Én 32 éves vagyok, és a lovas oktatóim mind sokkal fiatalabbak voltak nálam, és nagyon jól el tudtunk beszélgetni minden féléről.
Te is lovagolsz, vagy csak a barátnőd jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!